Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8666
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шестопалова, Анастасія Романівна | - |
dc.contributor.author | Shestopalova, Anastasiia Romanivna | - |
dc.date.accessioned | 2023-11-23T11:27:03Z | - |
dc.date.available | 2023-11-23T11:27:03Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Шестопалова А. Р. Технологія виробництва молока в товаристві з обмеженою відповідальністю «Дніпро Н» Кам’янського району Дніпропетровської області : кваліфікаційна робота на здобуття ОС «Бакалавр» : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Шестопалова Анастасія Романівна ; наук. керівник Похил О. М. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології переробки продукції тваринництва. – Дніпро, 2023. – 59 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8666. | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8666 | - |
dc.description.abstract | Мета кваліфікаційної роботи полягала у вивченні технології виробництва молока в ТОВ «Дніпро Н». Для досягнення мети виконували такі завдання: проаналізували породні особливості стада, продуктивні, відтворювальні якості корів; вивчили технологію годівлі, утримання корів; визначили економічну ефективність виробництва молока; охарактеризували екологічні заходи середовища, охорону праці робітників. Об’єктом дослідження є стадо великої рогатої худоби, його породні, вікові особливості, молочна продуктивність та відтворювальна здатність. Предмет дослідження – промислова технологія виробництва молока корів. На молочному комплексі господарства розводять велику рогату худобу червоно-рябої молочної породи корів, загальною чисельністю 546 голів, із них 265 корів. За 2022 рік від корів отримані середні надої молока – 5480 кг жирністю – 3,11%. Відтворювальна здатність корів складає – 89,0%. Дійних корів утримують прив’язним способом. Всі виробничі процеси по догляду за молочним стадом механізовані і автоматизовані. Рентабельність виробництва молока – 22,4%. Meta kvalifikatsiinoi roboty poliahala u vyvchenni tekhnolohii vyrobnytstva moloka v TOV «Dnipro N». Dlia dosiahnennia mety vykonuvaly taki zavdannia: proanalizuvaly porodni osoblyvosti stada, produktyvni, vidtvoriuvalni yakosti koriv; vyvchyly tekhnolohiiu hodivli, utrymannia koriv; vyznachyly ekonomichnu efektyvnist vyrobnytstva moloka; okharakteryzuvaly ekolohichni zakhody seredovyshcha, okhoronu pratsi robitnykiv. Obiektom doslidzhennia ye stado velykoi rohatoi khudoby, yoho porodni, vikovi osoblyvosti, molochna produktyvnist ta vidtvoriuvalna zdatnist. Predmet doslidzhennia – promyslova tekhnolohiia vyrobnytstva moloka koriv. Na molochnomu kompleksi hospodarstva rozvodiat velyku rohatu khudobu chervono-riaboi molochnoi porody koriv, zahalnoiu chyselnistiu 546 holiv, iz nykh 265 koriv. Za 2022 rik vid koriv otrymani seredni nadoi moloka – 5480 kh zhyrnistiu – 3,11%. Vidtvoriuvalna zdatnist koriv skladaie – 89,0%. Diinykh koriv utrymuiut pryviaznym sposobom. Vsi vyrobnychi protsesy po dohliadu za molochnym stadom mekhanizovani i avtomatyzovani. Rentabelnist vyrobnytstva moloka – 22,4%. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський ДАЕУ | uk |
dc.subject | червоно-ряба молочна порода корів | uk |
dc.subject | chervono-riaba molochna poroda koriv | uk |
dc.subject | технологія виробництва молока | uk |
dc.subject | tekhnolohiia vyrobnytstva moloka | uk |
dc.subject | молочна продуктивність корів | uk |
dc.subject | molochna produktyvnist koriv | uk |
dc.title | Технологія виробництва молока в товаристві з обмеженою відповідальністю «Дніпро Н» Кам’янського району Дніпропетровської області | uk |
dc.title.alternative | Tekhnolohiia vyrobnytstva moloka v tovarystvi z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Dnipro N» Kamianskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Шестопалова А.Р..pdf | 495,52 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.