Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8680
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЯновська, Оксана Віталіївна-
dc.contributor.authorYanovska, О.-
dc.contributor.authorYanovsky, O.-
dc.contributor.authorЄфімов, Валентин Геннадійович-
dc.contributor.authorEfimov, V.-
dc.contributor.authorEfimov, Valentyn-
dc.contributor.authorEfimov, V. G.-
dc.contributor.authorYefimov, V.-
dc.contributor.authorYefimov, Valentyn-
dc.contributor.authorYefimov, V. G.-
dc.contributor.authorYefimov, V. H.-
dc.contributor.authorIefimov, V. G.-
dc.contributor.authorJefimov, V. H.-
dc.contributor.authorJefimov, V. G.-
dc.contributor.authorJefimov, V.-
dc.contributor.authorJefimov, Valentyn-
dc.contributor.authorМасюк, Дмитро Миколайович-
dc.contributor.authorMasjuk, D.-
dc.contributor.authorMasiuk, Dmytro-
dc.contributor.authorMasiuk, D. N.-
dc.contributor.authorMasiuk, D. M.-
dc.contributor.authorMasiuk, D.-
dc.contributor.authorMasyuk, D. N.-
dc.contributor.authorMasyuk, D. M.-
dc.contributor.authorMasyuk, D.-
dc.contributor.authorMasjuk, Dmytro-
dc.date.accessioned2023-11-28T18:13:08Z-
dc.date.available2023-11-28T18:13:08Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationЯновська О. В. Контроль якості та фальсифікації білкової сировини/ О. В. Яновська, В. Г. Єфімов, Д. М. Масюк // Корми і Факти. – 2019. – № 7(107). – С. 12-14. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8680.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8680-
dc.descriptionЯновська Оксана Віталіївна https://orcid.org/0000-0003-1872-283Х Єфімов Валентин Геннадійович https://orcid.org/0000-0002-4286-8567 Масюк Дмитро Миколайович https://orcid.org/0000-0002-2800-2580uk
dc.description.abstractВ сучасній годівлі сільськогосподарських тварин та птиці, спрямованій на максимальну реалізацію генетичного потенціалу та підвищення рентабельності виробництва, обов’язковим є використання високобілкової сировини тваринного та рослинного походження, яка є досить специфічною субстанцією за своєю природою, адже вміщує велику кількість жирів та білка, як основних елементів живлення. V suchasnii hodivli silskohospodarskykh tvaryn ta ptytsi, spriamovanii na maksymalnu realizatsiiu henetychnoho potentsialu ta pidvyshchennia rentabelnosti vyrobnytstva, oboviazkovym ye vykorystannia vysokobilkovoi syrovyny tvarynnoho ta roslynnoho pokhodzhennia, yaka ye dosyt spetsyfichnoiu substantsiieiu za svoieiu pryrodoiu, adzhe vmishchuie velyku kilkist zhyriv ta bilka, yak osnovnykh elementiv zhyvlennia.uk
dc.language.isoukuk
dc.subjectповноцінний раціонuk
dc.subjectpovnotsinnyi ratsionuk
dc.subjectгодівля тваринuk
dc.subjecthodivlia tvarynuk
dc.subjectамінокислотиuk
dc.subjectaminokyslotyuk
dc.titleКонтроль якості та фальсифікації білкової сировиниuk
dc.title.alternativeKontrol yakosti ta falsyfikatsii bilkovoi syrovynyuk
dc.typeArticleuk
Розташовується у зібраннях:Наукові статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
СТАТТЯ_2.pdf280,41 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.