Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8698
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДенисова, Юлія Сергіївна-
dc.contributor.authorDenysova, Yuliia-
dc.date.accessioned2023-12-07T09:48:27Z-
dc.date.available2023-12-07T09:48:27Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationДенисова Ю. С. Формування системи управління конкурентоспроможністю підприємства : магістер. кваліфікаційна робота : 075 Маркетинг / Юлія Сергіївна Денисова ; наук. кер. Наталія Іванівна Юрченко ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Факультет менеджменту і маркетингу, Каф. маркетингу. – Дніпро, 2023. – 82 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8698uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8698-
dc.description.abstractМетою кваліфікаційної роботи є дослідження наукових підходів щодо формування системи управління конкурентоспроможністю аграрних підприємств та розробка заходів щодо її підвищення. Metoiu kvalifikatsiinoi roboty ye doslidzhennia naukovykh pidkhodiv shchodo formuvannia systemy upravlinnia konkurentospromozhnistiu ahrarnykh pidpryiemstv ta rozrobka zakhodiv shchodo yii pidvyshchennia.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectконкуренціяuk
dc.subjectcompetitionuk
dc.subjectконкурентоспроможністьuk
dc.subjectcompetitivenessuk
dc.subjectуправління конкурентоспроможністюuk
dc.subjectcompetitiveness managementuk
dc.subjectконкурентоспроможність підприємстваuk
dc.subjectcompany competitivenessuk
dc.subjectконкурентні перевагиuk
dc.subjectcompetitive advantagesuk
dc.titleФормування системи управління конкурентоспроможністю підприємстваuk
dc.title.alternativeFormuvannia systemy upravlinnia konkurentospromozhnistiu pidpryiemstvauk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра маркетингу. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Денисова Ю. С..pdf848,64 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.