Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8784
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКоротков, Олександр Олегович-
dc.contributor.authorKorotkov, Oleksandr Olehovych-
dc.date.accessioned2023-12-27T16:41:27Z-
dc.date.available2023-12-27T16:41:27Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationКоротков О. О. Обґрунтування конструкційно-технологічних параметрів гравітаційного змішувача комбікорму : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Магістр» : 208, Агроінженерія / Коротков Олександр Олегович ; наук. керівник Дудін В. Ю. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний ф-т , Каф. інжинірингу технічних систем. – Дніпро, 2023. – 87 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8784.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8784-
dc.description.abstractМетою даної дипломної роботи є дослідження процесу змішування комбікормів та обґрунтування конструкційно-технологічних параметрів гравітаційного змішувача для комбікормів. Розглядаючи різні аспекти цього процесу, треба вирішити наступні завдання: 1) Проаналізувати наукові дослідження та літературні джерела, що стосуються змішування комбікормів. А саме треба дослідити різні методики, технології та підходи, що використовуються в цій галузі, з метою зрозуміти їх переваги та обмеження. 2) Розглянути основі властивості компонентів комбікормів та їх вплив на якість кінцевого продукту. В основному треба розглянути типи сировини, їх хімічний склад, фізичні властивості та вплив на харчовий процес у тварин. 3) Розроблення оптимальної технології змішування комбікормів на основі наукових принципів. В даному випадку буде створюватись модель процесу змішування, враховуючи фактори, що впливають на якість корму, такі як розмір частинок, рівномірність розподілу компонентів та інші. Очікується, що результати даної дипломної роботи сприятимуть розумінню та вдосконаленню процесу змішування комбікормів, що забезпечить підвищення якості кормів, здоров'я тварин і продуктивності в тваринництві. Metoiu danoi dyplomnoi roboty ye doslidzhennia protsesu zmishuvannia kombikormiv ta obgruntuvannia konstruktsiino-tekhnolohichnykh parametriv hravitatsiinoho zmishuvacha dlia kombikormiv. Rozghliadaiuchy rizni aspekty tsoho protsesu, treba vyrishyty nastupni zavdannia: 1) Proanalizuvaty naukovi doslidzhennia ta literaturni dzherela, shcho stosuiutsia zmishuvannia kombikormiv. A same treba doslidyty rizni metodyky, tekhnolohii ta pidkhody, shcho vykorystovuiutsia v tsii haluzi, z metoiu zrozumity yikh perevahy ta obmezhennia. 2) Rozghlianuty osnovi vlastyvosti komponentiv kombikormiv ta yikh vplyv na yakist kintsevoho produktu. V osnovnomu treba rozghlianuty typy syrovyny, yikh khimichnyi sklad, fizychni vlastyvosti ta vplyv na kharchovyi protses u tvaryn. 3) Rozroblennia optymalnoi tekhnolohii zmishuvannia kombikormiv na osnovi naukovykh pryntsypiv. V danomu vypadku bude stvoriuvatys model protsesu zmishuvannia, vrakhovuiuchy faktory, shcho vplyvaiut na yakist kormu, taki yak rozmir chastynok, rivnomirnist rozpodilu komponentiv ta inshi. Ochikuietsia, shcho rezultaty danoi dyplomnoi roboty spryiatymut rozuminniu ta vdoskonalenniu protsesu zmishuvannia kombikormiv, shcho zabezpechyt pidvyshchennia yakosti kormiv, zdorovia tvaryn i produktyvnosti v tvarynnytstvi.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський ДАЕУuk
dc.subjectзмішуванняuk
dc.subjectzmishuvanniauk
dc.subjectкомбікормuk
dc.subjectkombikormuk
dc.subjectзмішувачuk
dc.subjectzmishuvachuk
dc.subjectмакuk
dc.subjectmakuk
dc.subjectпшоноuk
dc.subjectpshonouk
dc.subjectобладнанняuk
dc.subjectobladnanniauk
dc.titleОбґрунтування конструкційно-технологічних параметрів гравітаційного змішувача комбікормуuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia konstruktsiino-tekhnolohichnykh parametriv hravitatsiinoho zmishuvacha kombikormuuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра інжинірингу технічних систем. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Коротков О.О..pdf3,93 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.