Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8799
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Вахромич, Дмитро Анатолійович | - |
dc.contributor.author | Vakhromych, Dmytro Anatoliiovych | - |
dc.date.accessioned | 2023-12-28T12:15:46Z | - |
dc.date.available | 2023-12-28T12:15:46Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Вахромич Д. А. Обґрунтування конструктивно-технологічних параметрів комбайну для збирання кукурудзи : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Магістр» : 208, Агроінженерія / Вахромич Дмитро Анатолійович ; наук. керівник Пономаренко Н. О. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний ф-т , Каф. тракторів і сільськогосподарських машин. – Дніпро, 2023. – 104 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8799. | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8799 | - |
dc.description.abstract | Метою магістерської роботи є обґрунтування конструктивно-технологічних параметрів качановідокремлювального апарату кукурудзо-збирального комбайна шляхом удосконалення робочого процесу відділення качанів від стебла, зниження втрат качанів та зменшення забрудненості вороху. Для досягнення поставленої мети вирішено наступні задачі досліджень: - проведено аналіз та патентно-інформаційний пошук сучасних конструкцій качановідокремлювальних апаратів; - визначено основні фактори, які впливають на підвищення їх технологічної і експлуатаційної ефективності; - проведено теоретичні дослідження технологічного процесу відокремлення качанів, які дозволили визначити основні конструктивні і кінематичні параметри качановідокремлювального апарату; - проведено експериментальні дослідження механіко-технологічних характеристик системи «стебло-качан» і окремих елементів рослин; - визначено фактори, які найбільше впливають на якість виконання технологічного процесу; - визначено економічну ефективність від впровадження запропонованої конструкції у виробництво. Metoiu mahisterskoi roboty ye obgruntuvannia konstruktyvno-tekhnolohichnykh parametriv kachanovidokremliuvalnoho aparatu kukurudzo-zbyralnoho kombaina shliakhom udoskonalennia robochoho protsesu viddilennia kachaniv vid stebla, znyzhennia vtrat kachaniv ta zmenshennia zabrudnenosti vorokhu. Dlia dosiahnennia postavlenoi mety vyrisheno nastupni zadachi doslidzhen: - provedeno analiz ta patentno-informatsiinyi poshuk suchasnykh konstruktsii kachanovidokremliuvalnykh aparativ; - vyznacheno osnovni faktory, yaki vplyvaiut na pidvyshchennia yikh tekhnolohichnoi i ekspluatatsiinoi efektyvnosti; - provedeno teoretychni doslidzhennia tekhnolohichnoho protsesu vidokremlennia kachaniv, yaki dozvolyly vyznachyty osnovni konstruktyvni i kinematychni parametry kachanovidokremliuvalnoho aparatu; - provedeno eksperymentalni doslidzhennia mekhaniko-tekhnolohichnykh kharakterystyk systemy «steblo-kachan» i okremykh elementiv roslyn; - vyznacheno faktory, yaki naibilshe vplyvaiut na yakist vykonannia tekhnolohichnoho protsesu; - vyznacheno ekonomichnu efektyvnist vid vprovadzhennia zaproponovanoi konstruktsii u vyrobnytstvo. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський ДАЕУ | uk |
dc.subject | комбайн | uk |
dc.subject | kombain | uk |
dc.subject | конструкція | uk |
dc.subject | konstruktsiia | uk |
dc.subject | параметри | uk |
dc.subject | parametry | uk |
dc.subject | качан | uk |
dc.subject | kachan | uk |
dc.subject | кукурудза | uk |
dc.subject | kukurudza | uk |
dc.subject | апарат | uk |
dc.subject | aparat | uk |
dc.title | Обґрунтування конструктивно-технологічних параметрів комбайну для збирання кукурудзи | uk |
dc.title.alternative | Obgruntuvannia konstruktyvno-tekhnolohichnykh parametriv kombainu dlia zbyrannia kukurudzy | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра тракторів і сільськогосподарських машин . Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Вахромич Д.А..pdf | 3,11 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.