Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8823
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТелятник, Артур Юрійович-
dc.contributor.authorTeliatnyk, Artur Yuriiovych-
dc.date.accessioned2023-12-31T20:00:44Z-
dc.date.available2023-12-31T20:00:44Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationТелятник А. Ю. Обґрунтування технологічного процесу та конструктивних параметрів сепаратора баштанних культур : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Магістр» : 208, Агроінженерія / Телятник Артур Юрійович ; наук. керівник Пугач А. М. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний ф-т , Каф. тракторів і сільськогосподарських машин. – Дніпро, 2023. – 73 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8823.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8823-
dc.description.abstractМетою роботи є обґрунтування ефективності технологічного процесу сепарації насіння баштанних культур аеродинамічним сепаратором. Metoiu roboty ye obgruntuvannia efektyvnosti tekhnolohichnoho protsesu separatsii nasinnia bashtannykh kultur aerodynamichnym separatorom.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський ДАЕУuk
dc.subjectбаштанні культуриuk
dc.subjectbashtanni kulturyuk
dc.subjectповітряний потікuk
dc.subjectpovitrianyi potikuk
dc.subjectсепаруюча поверхняuk
dc.subjectseparuiucha poverkhniauk
dc.subjectтехнологічні параметриuk
dc.subjecttekhnolohichni parametryuk
dc.subjectпроцесс сепараціїuk
dc.subjectprotsess separatsiiuk
dc.titleОбґрунтування технологічного процесу та конструктивних параметрів сепаратора баштанних культурuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia tekhnolohichnoho protsesu ta konstruktyvnykh parametriv separatora bashtannykh kulturuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра тракторів і сільськогосподарських машин . Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Телятник А.Ю..pdf2,31 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.