Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8904
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Охрій, Максим Олександрович | - |
dc.contributor.author | Okhrii, Maksym | - |
dc.date.accessioned | 2024-01-09T11:43:24Z | - |
dc.date.available | 2024-01-09T11:43:24Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Охрій М. О. Удосконалення управління якістю продукції підприємства : магістер. кваліфікаційна робота : 075 Маркетинг / Максим Олександрович Охрій ; наук. керівник Курбацька Лариса Миколаївна ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т, Ф-т менеджменту і маркетингу, Каф. маркетингу. – Дніпро, 2023. – 70 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8904 | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8904 | - |
dc.description.abstract | Обєктом дослідження є процес забезпечення якості продукції на підприємстві. Предметом дослідження є теоретичні, методологічні та організаційно-економічні аспекти підвищення якості продукції ТОВ «ДЗБМ». Метою кваліфікаційної роботи є дослідження теоретичних аспектів формування якості продукції та розробка заходів щодо удосконалення процесом управління якістю продукції. Методи дослідження, У процесі дослідження використовувалися загальнонаукові методи аналізу, порівняння та узагальнення. Використання сучасних методів дослідження забезпечує достовірність і обґрунтованість отриманих результатів з метою подальшого розвитку наукових знань. Obiektom doslidzhennia ye protses zabezpechennia yakosti produktsii na pidpryiemstvi. Predmetom doslidzhennia ye teoretychni, metodolohichni ta orhanizatsiino-ekonomichni aspekty pidvyshchennia yakosti produktsii TOV «DZBM». Metoiu kvalifikatsiinoi roboty ye doslidzhennia teoretychnykh aspektiv formuvannia yakosti produktsii ta rozrobka zakhodiv shchodo udoskonalennia protsesom upravlinnia yakistiu produktsii. Metody doslidzhennia, U protsesi doslidzhennia vykorystovuvalysia zahalnonaukovi metody analizu, porivniannia ta uzahalnennia. Vykorystannia suchasnykh metodiv doslidzhennia zabezpechuie dostovirnist i obgruntovanist otrymanykh rezultativ z metoiu podalshoho rozvytku naukovykh znan. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | якість | uk |
dc.subject | yakist | uk |
dc.subject | менеджмент якості | uk |
dc.subject | menedzhment yakosti | uk |
dc.subject | ДСТУ ISO | uk |
dc.subject | DSTU ISO | uk |
dc.subject | контроль якості | uk |
dc.subject | kontrol yakosti | uk |
dc.subject | аудит якості | uk |
dc.subject | audyt yakosti | uk |
dc.subject | комп'ютерно-інтегрована система контролю якості | uk |
dc.subject | kompiuterno-intehrovana systema kontroliu yakosti | uk |
dc.title | Удосконалення управління якістю продукції підприємства | uk |
dc.title.alternative | Udoskonalennia upravlinnia yakistiu produktsii pidpryiemstva | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра маркетингу. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Охрій М.О..pdf | 1,02 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.