Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/897
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГончарова, Олена Вікторівна-
dc.contributor.authorHoncharova, Olena-
dc.contributor.authorHoncharova, O.-
dc.contributor.authorМиколенко, Світлана Юріївна-
dc.contributor.authorMykolenko, S.-
dc.contributor.authorMykolenko, S. Yu.-
dc.contributor.authorMykolenko, Svitlana-
dc.contributor.authorMykolenko, Svitlana Yu.-
dc.date.accessioned2019-02-12T12:11:33Z-
dc.date.available2019-02-12T12:11:33Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationГончарова О. В. Вплив плазмохімічно активованої води на функціональні характеристики спіруліни як кормового чинника / О. В. Гончарова, С. Ю. Миколенко // Таврійський державний агротехнологічний університет : праці. – Мелітополь, 2018 – Вип. 18. – Т.1. – С.43-50. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/897.uk
dc.identifier.issn2078-0877-
dc.identifier.urihttp://www.tsatu.edu.ua/ophv/wp-content/uploads/sites/13/vplyv-plazmohimichno-aktyvovanoyi-vody-na-funkcionalni-harakterystyky-spiruliny-jak-kormovoho-chynnyka.pdf-
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/897-
dc.description.abstractстаття присвячена експериментальним дослідженням щодо вивчення ефективності використання спіруліни і плазмохімічно активованої води у якості харчових чинників вирощування гідробіонтів. Встановлено, що використання плазмохімічно активованої води при культивуванні спіруліни як кормового чинника в аквакультурі сприяє стимуляції та поліпшенню функціонального стану гідробіонтів. The study is devoted to experimental research of the effectiveness of the use of spirulina and plasma-chemically activated water as fodder factors for hydrobionts cultivation. It has been revealed that the use of plasma-chemically activated water for spirulina cultivating as a fodder factor in aquaculture contributes to stimulation and improvement of the functional state of hydrobionts.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТаврійський державний агротехнологічний університетuk
dc.subjectаквакультураuk
dc.subjectaquacultureuk
dc.subjectплазмохімічно активована водаuk
dc.subjectplasma-chemically activated wateruk
dc.subjectгідробіонтиuk
dc.subjecthydrobiontsuk
dc.subjectспірулінаuk
dc.subjectspirulinauk
dc.subjectкормовий чинникuk
dc.subjectfodder factorsuk
dc.subjectфункціональний станuk
dc.subjectfunctional stateuk
dc.titleВплив плазмохімічно активованої води на функціональні характеристики спіруліни як кормового чинникаuk
dc.title.alternativeInfluence of plasma-chemically activated water on the functional characteristics of spirulina as a fodder factoruk
dc.typeArticleuk
Розташовується у зібраннях:Наукові статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
3.pdf3,14 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.