Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/897
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гончарова, Олена Вікторівна | - |
dc.contributor.author | Honcharova, Olena | - |
dc.contributor.author | Honcharova, O. | - |
dc.contributor.author | Миколенко, Світлана Юріївна | - |
dc.contributor.author | Mykolenko, S. | - |
dc.contributor.author | Mykolenko, S. Yu. | - |
dc.contributor.author | Mykolenko, Svitlana | - |
dc.contributor.author | Mykolenko, Svitlana Yu. | - |
dc.date.accessioned | 2019-02-12T12:11:33Z | - |
dc.date.available | 2019-02-12T12:11:33Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Гончарова О. В. Вплив плазмохімічно активованої води на функціональні характеристики спіруліни як кормового чинника / О. В. Гончарова, С. Ю. Миколенко // Таврійський державний агротехнологічний університет : праці. – Мелітополь, 2018 – Вип. 18. – Т.1. – С.43-50. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/897. | uk |
dc.identifier.issn | 2078-0877 | - |
dc.identifier.uri | http://www.tsatu.edu.ua/ophv/wp-content/uploads/sites/13/vplyv-plazmohimichno-aktyvovanoyi-vody-na-funkcionalni-harakterystyky-spiruliny-jak-kormovoho-chynnyka.pdf | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/897 | - |
dc.description.abstract | стаття присвячена експериментальним дослідженням щодо вивчення ефективності використання спіруліни і плазмохімічно активованої води у якості харчових чинників вирощування гідробіонтів. Встановлено, що використання плазмохімічно активованої води при культивуванні спіруліни як кормового чинника в аквакультурі сприяє стимуляції та поліпшенню функціонального стану гідробіонтів. The study is devoted to experimental research of the effectiveness of the use of spirulina and plasma-chemically activated water as fodder factors for hydrobionts cultivation. It has been revealed that the use of plasma-chemically activated water for spirulina cultivating as a fodder factor in aquaculture contributes to stimulation and improvement of the functional state of hydrobionts. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Таврійський державний агротехнологічний університет | uk |
dc.subject | аквакультура | uk |
dc.subject | aquaculture | uk |
dc.subject | плазмохімічно активована вода | uk |
dc.subject | plasma-chemically activated water | uk |
dc.subject | гідробіонти | uk |
dc.subject | hydrobionts | uk |
dc.subject | спіруліна | uk |
dc.subject | spirulina | uk |
dc.subject | кормовий чинник | uk |
dc.subject | fodder factors | uk |
dc.subject | функціональний стан | uk |
dc.subject | functional state | uk |
dc.title | Вплив плазмохімічно активованої води на функціональні характеристики спіруліни як кормового чинника | uk |
dc.title.alternative | Influence of plasma-chemically activated water on the functional characteristics of spirulina as a fodder factor | uk |
dc.type | Article | uk |
Розташовується у зібраннях: | Наукові статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
3.pdf | 3,14 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.