Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9010
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПолтавець, Катерина Віталіївна-
dc.contributor.authorPoltavets, Kateryna-
dc.date.accessioned2024-01-20T04:07:47Z-
dc.date.available2024-01-20T04:07:47Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationПолтавець К. В. Удосконалення обліково-контрольного забезпечення готової продукції тваринництва на підприємстві : магістер. кваліфікаційна робота : 071 Облік і оподаткування / Катерина Віталіївна Полтавець ; наук. керівник Ткаченко Олександр Сергійович ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т, Ф-т обліку і фінансів, Каф. обліку, оподаткування та управління фінансово-економічною безпекою. – Дніпро, 2023. – 82 с. – Режим доступу :uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9010-
dc.description.abstractМета дослідження полягає у розробці практичних рекомендацій щодо удосконалення обліково-контрольного забезпечення готової продукції тваринництва, що забезпечує безперервність діяльності підприємств. Об’єктом дослідження є процес обліково-контрольного забезпечення готової продукції тваринництва на підприємстві. Предметом дослідження є комплекс теоретико-концептуальних та організаційно-методичних положень обліково-контрольного забезпечення готової продукції тваринництва на підприємстві. Методи дослідження. Методологічною базою кваліфікаційної роботи послужили загальнонаукові методи дослідження, такі як, аналіз, синтез, аналогія, індукція та дедукція та інші. Meta doslidzhennia poliahaie u rozrobtsi praktychnykh rekomendatsii shchodo udoskonalennia oblikovo-kontrolnoho zabezpechennia hotovoi produktsii tvarynnytstva, shcho zabezpechuie bezperervnist diialnosti pidpryiemstv. Obiektom doslidzhennia ye protses oblikovo-kontrolnoho zabezpechennia hotovoi produktsii tvarynnytstva na pidpryiemstvi. Predmetom doslidzhennia ye kompleks teoretyko-kontseptualnykh ta orhanizatsiino-metodychnykh polozhen oblikovo-kontrolnoho zabezpechennia hotovoi produktsii tvarynnytstva na pidpryiemstvi. Metody doslidzhennia. Metodolohichnoiu bazoiu kvalifikatsiinoi roboty posluzhyly zahalnonaukovi metody doslidzhennia, taki yak, analiz, syntez, analohiia, induktsiia ta deduktsiia ta inshi.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectвитратиuk
dc.subjectcostsuk
dc.subjectготова продукціяuk
dc.subjectfinished goodsuk
dc.subjectконтрольuk
dc.subjectcontroluk
dc.subjectоблікuk
dc.subjectaccountinguk
dc.subjectпідприємствоuk
dc.subjectenterpriseuk
dc.subjectперевіркаuk
dc.subjectinspectionuk
dc.subjectтваринництвоuk
dc.subjectlivestockuk
dc.subjectудосконаленняuk
dc.subjectimprovementuk
dc.titleУдосконалення обліково-контрольного забезпечення готової продукції тваринництва на підприємствіuk
dc.title.alternativeUdoskonalennia oblikovo-kontrolnoho zabezpechennia hotovoi produktsii tvarynnytstva na pidpryiemstviuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра обліку, оподаткування та управління фінансово-економічною безпекою . Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Полтавець К.В..pdf1,06 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.