Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9123
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Миколенко, Руслан Вікторович | - |
dc.contributor.author | Mykolenko, Ruslan | - |
dc.date.accessioned | 2024-02-07T11:37:51Z | - |
dc.date.available | 2024-02-07T11:37:51Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Миколенко Р. В. Генетичні основи формування врожайності та якості у генотипів пшениці озимої : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр» : 201 «Агрономія / Руслан Вікторович Миколенко ; наук. кер. Микола Назаренко ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Агрономічний ф-т, Каф. селекції і насінництва. – Дніпро, 2023. – 60 с. – Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9123 | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9123 | - |
dc.description.abstract | Вперше досліджено врожайність та якість зерно семи нових сортів пшениці озимої в умовах Півночі Степу України. Vpershe doslidzheno vrozhainist ta yakist zerno semy novykh sortiv pshenytsi ozymoi v umovakh Pivnochi Stepu Ukrainy. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський ДАЕУ | uk |
dc.subject | пшениця озима | uk |
dc.subject | pshenytsia ozyma | uk |
dc.subject | сорт | uk |
dc.subject | sort | uk |
dc.subject | інтенсивний екотип | uk |
dc.subject | intensyvnyi ekotyp | uk |
dc.subject | технологічна якість | uk |
dc.subject | tekhnolohichna yakist | uk |
dc.subject | врожайність | uk |
dc.subject | vrozhainist | uk |
dc.subject | архітектура рослини | uk |
dc.subject | arkhitektura roslyny | uk |
dc.title | Генетичні основи формування врожайності та якості у генотипів пшениці озимої | uk |
dc.title.alternative | Henetychni osnovy formuvannia vrozhainosti ta yakosti u henotypiv pshenytsi ozymoi | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра селекції і насінництва. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
1.pdf | 827,71 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.