Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9248
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМідик, С. В.-
dc.contributor.authorMidyk, S. V.-
dc.contributor.authorКорнієнко, В. І.-
dc.contributor.authorKorniienko, V. I.-
dc.contributor.authorМилостивий, Роман Васильович-
dc.contributor.authorMylostyvyi, Roman-
dc.contributor.authorMilostiviy, Roman-
dc.contributor.authorMilostivyiy, Roman-
dc.contributor.authorMylostyvyi, R. V.-
dc.contributor.authorMylostyvyi, Roman V.-
dc.contributor.authorMylostyvy, R.-
dc.contributor.authorMylostyvyi, R.-
dc.contributor.authorMilostivyi, R.-
dc.contributor.authorЯкубчак, О. М.-
dc.contributor.authorYakubchak, O. M.-
dc.contributor.authorТаран, Т. В.-
dc.contributor.authorTaran, T. V.-
dc.date.accessioned2024-02-16T16:37:40Z-
dc.date.available2024-02-16T16:37:40Z-
dc.date.issued2023-10-
dc.identifier.citationВплив температурних умов утримання на продуктивність тварин / [ С. В. Мідик, В. І. Корнієнко, Р. В. Милостивий та ін. ] // Актуальні питання сьогодення та післявоєнного відновлення сільського господарства й екології: експертно-аналітичні складові формування продовольчої стратегії України : зб. матеріалів за підсумками наук.-практ. конф. з нагоди 20-річчя УЛЯБП АПК НУБіП України ( смт Чабани, 2 жовт. 2023 р. ) / НУБіП України. – Чабани, 2023. – С. 127-128. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9248.uk
dc.identifier.urihttp://quality.ua/wp-content/uploads/2023/10/zbirnik.mat_.konf_ulyabp_2023.pdf-
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9248-
dc.descriptionМилостивий Роман Васильович https://orcid.org/0000-0002-4450-8813uk
dc.description.abstractДослідженнями встановлено, що за тривалого помірного теплового стресу у дійних корів спостерігалося достовірне зменшення вмісту сухого знежиреного молочного залишку, масової частки жиру та білка. Масова частка лактози та мінеральних речовин мали тенденцію до збільшення. Загалом показники якості молока перебували у межах фізіологічної норми. З цього випливає, що організмом тварин було задіяно внутрішні компенсаторні механізми для нормалізації складу молока. Doslidzhenniamy vstanovleno, shcho za tryvaloho pomirnoho teplovoho stresu u diinykh koriv sposterihalosia dostovirne zmenshennia vmistu sukhoho znezhyrenoho molochnoho zalyshku, masovoi chastky zhyru ta bilka. Masova chastka laktozy ta mineralnykh rechovyn maly tendentsiiu do zbilshennia. Zahalom pokaznyky yakosti moloka perebuvaly u mezhakh fiziolohichnoi normy. Z tsoho vyplyvaie, shcho orhanizmom tvaryn bulo zadiiano vnutrishni kompensatorni mekhanizmy dlia normalizatsii skladu moloka.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherНУБіП Україниuk
dc.subjectдійні коровиuk
dc.subjectdiini korovyuk
dc.subjectпродуктивність тваринuk
dc.subjectproduktyvnist tvarynuk
dc.subjectтепловий стресuk
dc.subjectteplovyi stresuk
dc.titleВплив температурних умов утримання на продуктивність тваринuk
dc.title.alternativeVplyv temperaturnykh umov utrymannia na produktyvnist tvarynuk
dc.typeConference abstractsuk
Розташовується у зібраннях:Тези конференцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Збірник.мат.конф_УЛЯБП_2023_тези (1).pdf1,23 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.