Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9318
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШинкаренко, Ірина Юріївна-
dc.contributor.authorShynkarenko, Iryna-
dc.date.accessioned2024-02-26T08:48:42Z-
dc.date.available2024-02-26T08:48:42Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationШинкаренко І. Ю. Порівняння розрахунку за біофізичним методом та за агрогідрометеорологічним методом розрахунку вологозапасів / І. Ю. Шинкаренко // Гідротехнічне будівництво: минуле, сьогодення, майбутнє : Матеріали ІV Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих вчених, (28-29 жовтня 2021 р.). – Херсон: ХДАЕУ, 2021. - Вип. 4. – С. 51 – 53. Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9318uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9318-
dc.description.abstractПроведено порівняння ефективності використання води для зрошення при розрахунку запасів вологи за біофізичним методом та за агрогідрометеорологічним методом під посівами озимої пшениці за даними декількох метеостанцій в Дніпропетровській області. The efficiency of water use for irrigation is compared when calculating moisture reserves by agrometeorological and biophysical methods under winter wheat crops according to several meteorological stations in Dnipropetrovsk region.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherХДАЕУuk
dc.subjectґрунтова вологаuk
dc.subjectsoil moistureuk
dc.subjectГІСuk
dc.subjectGISuk
dc.subjectагрогідрометеорологічний методuk
dc.subjectagrohydrometeorological methoduk
dc.subjectзапаси вологиuk
dc.subjectmoisture reservesuk
dc.titleПорівняння розрахунку за біофізичним методом та за агрогідрометеорологічним методом розрахунку вологозапасівuk
dc.title.alternativeComparison of calculation by biophysical method and by agrohydrometeorological method of calculation of moisture reservesuk
dc.typeConference abstractsuk
Розташовується у зібраннях:Тези конференцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1.pdf490,22 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.