Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9398
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБаришнікова, С. С.-
dc.contributor.authorBaryshnikova, S. S.-
dc.date.accessioned2024-03-07T12:00:33Z-
dc.date.available2024-03-07T12:00:33Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationБаришнікова С. С. Особливості вирощування бройлерів у селянсько-фермерському господарстві “Браво” Кам’янського району Дніпропетровської області : кваліфікаційна робота на здобуття ОС «Магістр» : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Баришнікова С. С. ; наук. керівник Цап С. В. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології годівлі і розведення тварин. – Дніпро, 2023. – 50 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9398.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9398-
dc.description.abstractМетою досліджень було вивчити м’ясну продуктивность та якість м’яса курчат-бройлерів за рахунок використання в раціонах β-каротиномісного препарату «Вітапрокс». Metoiu doslidzhen bulo vyvchyty miasnu produktyvnost ta yakist miasa kurchat-broileriv za rakhunok vykorystannia v ratsionakh β-karotynomisnoho preparatu «Vitaproks».uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський ДАЕУuk
dc.subjectпрепарат «Вітапрокс»uk
dc.subjectpreparat «Vitaproks»uk
dc.subjectвирощування бройлерівuk
dc.subjectvyroshchuvannia broilerivuk
dc.subjectвиробництво м’яса птиціuk
dc.subjectvyrobnytstvo miasa ptytsiuk
dc.subjectякість м’яса курчат-бройлерівuk
dc.subjectyakist miasa kurchat-broilerivuk
dc.titleОсобливості вирощування бройлерів у селянсько-фермерському господарстві “Браво” Кам’янського району Дніпропетровської областіuk
dc.title.alternativeOsoblyvosti vyroshchuvannia broileriv u seliansko-fermerskomu hospodarstvi “Bravo” Kamianskoho raionu Dnipropetrovskoi oblastiuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра технології годівлі і розведення тварин. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Баришнікова С.С..pdf611,75 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.