Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9399
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБерезинець, К. Д.-
dc.contributor.authorBerezynets, K. D.-
dc.date.accessioned2024-03-07T12:15:03Z-
dc.date.available2024-03-07T12:15:03Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationБерезинець К. Д. Оптимізація технології виробництва свинини в товаристві з обмеженою відповідальністю "Агро-Овен Ко" Новомосковського району Дніпропетровської області : кваліфікаційна робота на здобуття ОС «Магістр» : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Березинець К. Д. ; наук. керівник Литвищенко Л. О. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології виробництва і переробки продукції тваринництва. – Дніпро, 2023. – 54 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9399.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9399-
dc.description.abstractМетою дипломної роботи була оптимізація технології виробництва свинини шляхом використання в простому промисловому схрещуванні високоякісних ремонтних свинок для отримання товарних поросят в товаристві з обмеженою відповідальністю "Агро-Овен Ко" Новомосковського району Дніпропетровської області. Metoiu dyplomnoi roboty bula optymizatsiia tekhnolohii vyrobnytstva svynyny shliakhom vykorystannia v prostomu promyslovomu skhreshchuvanni vysokoiakisnykh remontnykh svynok dlia otrymannia tovarnykh porosiat v tovarystvi z obmezhenoiu vidpovidalnistiu "Ahro-Oven Ko" Novomoskovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський ДАЕУuk
dc.subjectсвинарствоuk
dc.subjectsvynarstvouk
dc.subjectтехнології виробництва свининиuk
dc.subjecttekhnolohii vyrobnytstva svynynyuk
dc.subjectукраїнська м’ясна порода свинейuk
dc.subjectukrainska miasna poroda svyneiuk
dc.subjectоптимізація технології виробництва свининиuk
dc.subjectoptymizatsiia tekhnolohii vyrobnytstva svynynyuk
dc.titleОптимізація технології виробництва свинини в товаристві з обмеженою відповідальністю "Агро-Овен Ко" Новомосковського району Дніпропетровської областіuk
dc.title.alternativeOptymizatsiia tekhnolohii vyrobnytstva svynyny v tovarystvi z obmezhenoiu vidpovidalnistiu "Ahro-Oven Ko" Novomoskovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblastiuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Березинець К. Д..pdf823,21 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.