Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9409
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКоваленко, Володимир Васильович-
dc.contributor.authorKovalenko, Volodymyr-
dc.contributor.authorЗапорожченко, Вікторія Юріївна-
dc.contributor.authorZaporozhchenko, Viktoriya-
dc.contributor.authorДоценко, Віктор Іванович-
dc.contributor.authorDotsenko, Viktor-
dc.contributor.authorШинкаренко, Ірина Юріївна-
dc.contributor.authorShynkarenko, Iryna-
dc.date.accessioned2024-03-11T09:06:23Z-
dc.date.available2024-03-11T09:06:23Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationКоваленко В. В. Про можливість використання відкритих геоданих в ГІС режиму ґрунтової вологи / Володимир Васильович Коваленко, Вікторія Юріївна Запорожченко, Віктор Іванович Доценко та ін. // Ґрунтові води : Матеріали регіональної науково-практичної конференції до Всесвітнього дня води (03 червня 2022 р.). – Дніпро : ДДАЕУ, 2022. – С.27 - 29. – Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9409uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9409-
dc.description.abstractАвторами для умов Дніпропетровської області розроблена ГІС РГВ для посівів озимої пшениці та кукурудзи. The authors developed the soil moisture regime GIS for winter wheat and corn crops for the conditions of Dnipropetrovsk region.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectГІСuk
dc.subjectGISuk
dc.subjectґрунтова вологаuk
dc.subjectsoil moistureuk
dc.subjectдистанційне зондування Земліuk
dc.subjectremote sensing of the Earthuk
dc.subjectвегетаційний індекс рослинuk
dc.subjectvegetation index of plantsuk
dc.titleПро можливість використання відкритих геоданих в ГІС режиму ґрунтової вологиuk
dc.title.alternativeOn the possibility of using open geodata in GIS of soil moisture regimeuk
dc.typeConference abstractsuk
Розташовується у зібраннях:Тези конференцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
6.pdf514,97 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.