Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9595
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кіян, Данило Денисович | - |
dc.contributor.author | Kiian, Danylo Denysovych | - |
dc.date.accessioned | 2024-03-28T18:55:17Z | - |
dc.date.available | 2024-03-28T18:55:17Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Кіян Д. Д. Обгрунтування господарсько-корисних ознак корів чорно-рябої молочної породи в умовах приватного підприємця «Кіян Д.Д.» м. Запоріжжя : кваліфікаційна робота на здобуття ОС «Магістр» : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Кіян Данило Денисович ; наук. керівник Іжболдіна О. О. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології виробництва і переробки продукції тваринництва. – Дніпро, 2023. – 62 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9595. | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9595 | - |
dc.description.abstract | Метою роботи було обґрунтування продуктивних якісних і кількісних показників у корів чорно-рябої молочної породи в умовах приватного підприємця «Кіян Д.Д.» м. Запоріжжя». Основу виробничого процесу становить отримання молока від корів чорно-рябої молочної породи. Молочна продуктивність корів в залежності від віку підвищується у повновікового продуктивного поголів’я середній показник 6635,0 ± 230,2 при жирномолочності 3,75 та 248,8 кг молочного жиру. Використання кормової добавки «Фарматан ТМ» дає можливість підвищити рівень молочної продуктивності за період досліджень на 6,1 % та жирність 0,25 %. Впродовж досліджень спостерігається загальна закономірність, де з підвищенням рівня жирномолочності дещо знижується показник густини молока, в дослідній групі він знаходиться на рівні 96,8-99,6 % по відношенню до показників контролю. Metoiu roboty bulo obgruntuvannia produktyvnykh yakisnykh i kilkisnykh pokaznykiv u koriv chorno-riaboi molochnoi porody v umovakh pryvatnoho pidpryiemtsia «Kiian D.D.» m. Zaporizhzhia». Osnovu vyrobnychoho protsesu stanovyt otrymannia moloka vid koriv chorno-riaboi molochnoi porody. Molochna produktyvnist koriv v zalezhnosti vid viku pidvyshchuietsia u povnovikovoho produktyvnoho poholivia serednii pokaznyk 6635,0 ± 230,2 pry zhyrnomolochnosti 3,75 ta 248,8 kh molochnoho zhyru. Vykorystannia kormovoi dobavky «Farmatan TM» daie mozhlyvist pidvyshchyty riven molochnoi produktyvnosti za period doslidzhen na 6,1 % ta zhyrnist 0,25 %. Vprodovzh doslidzhen sposterihaietsia zahalna zakonomirnist, de z pidvyshchenniam rivnia zhyrnomolochnosti deshcho znyzhuietsia pokaznyk hustyny moloka, v doslidnii hrupi vin znakhodytsia na rivni 96,8-99,6 % po vidnoshenniu do pokaznykiv kontroliu. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський ДАЕУ | uk |
dc.subject | економічні показники | uk |
dc.subject | ekonomichni pokaznyky | uk |
dc.subject | ВРХ | uk |
dc.subject | VRKh | uk |
dc.subject | українська чорно-ряба порода | uk |
dc.subject | ukrainska chorno-riaba poroda | uk |
dc.subject | молочна продуктивність | uk |
dc.subject | molochna produktyvnist | uk |
dc.subject | білок | uk |
dc.subject | bilok | uk |
dc.subject | жир | uk |
dc.subject | zhyr | uk |
dc.subject | кормова добавка «Фарматан ТМ» | uk |
dc.subject | kormova dobavka «Farmatan TM» | uk |
dc.title | Обгрунтування господарсько-корисних ознак корів чорно-рябої молочної породи в умовах приватного підприємця «Кіян Д.Д.» м. Запоріжжя | uk |
dc.title.alternative | Obhruntuvannia hospodarsko-korysnykh oznak koriv chorno-riaboi molochnoi porody v umovakh pryvatnoho pidpryiemtsia «Kiian D.D.» m. Zaporizhzhia | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Кіян Д.Д..pdf | 1,04 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.