Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/96
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКуцак, Римма Святославівна-
dc.contributor.authorKutsak, Rimma-
dc.contributor.authorПоляниця, Олексій Володимирович-
dc.contributor.authorPolyanytsya, Oleksiy-
dc.date.accessioned2018-06-18T12:05:56Z-
dc.date.available2018-06-18T12:05:56Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationКуцак Р. С. Система управління якістю НАССР в умовах товариства з обмеженою відповідальність «Алан» міста Дніпропетровськ / Р. С. Куцак, О. В. Поляниця // Науково-технічний бюлетень НДЦ біобезпеки та екологічного контролю ресурсів АПК ДДАЕУ. - Дніпропетровськ, 2015. – Т. 3, № 1. – С. 113-116. http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/96uk
dc.identifier.issn2409-9023-
dc.identifier.urifile:///C:/Users/Student/Downloads/ndbnndc_2015_3_1_22.pdf-
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/96-
dc.description.abstractOn the basis of the analysis of the HACCP quality management system in the conditions of LLC "Alan" it was established that at the meat processing enterprise there are four control critical points on which the dangerous biological factors are controlled. Permanent monitoring and rigorous monitoring in the established CCP ensures that the indicators are found within certain critical limits, and in the event of a possible deviation, it is possible to take immediate corrective action, ensuring non-release of low-quality meat products.На основі проведеного аналізу системи управління якістю НАССР в умовах ТОВ «Алан» було встановлено, що на м'ясопереробному підприємстві встановлено чотири контрольні критичні точки, на яких контролюється небезпечні біологічні фактори. Постійний моніторинг і жорсткий контроль у встановлених ККТ забезпечує знаходження показників у визначених критичних межах, а у разі ймовірного відхилення дає можливість прийняття миттєвих коригувальних дій, гарантуючи недопущення випуску неякісної м'ясної продукції.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectконтрольні критичні точкиuk
dc.subjectcontrol critical pointsuk
dc.subjectHACCPuk
dc.subjectНАССРuk
dc.subjectдерево прийняття рішеньuk
dc.subjecttree decision-makinguk
dc.subjectнебезпечні чинникиuk
dc.subjectdangerous factorsuk
dc.subjectветеринарно-санітарна експертиза продуктів забоюuk
dc.subjectveterinary and sanitary examination of slaughter productsuk
dc.titleСистема управління якістю НАССР в умовах товариства з обмеженою відповідальність «Алан» міста Дніпропетровськuk
dc.title.alternativeThe HACCP Quality Management System in the conditions of the Limited Liability Company "Alan" of the city of Dnipropetrovskuk
dc.typeArticleuk
Розташовується у зібраннях:Науково-технічний бюлетень Науково–дослідного центру біобезпеки та екологічного контролю ресурсів АПК - до червня 2018 р.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1.pdf154,44 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.