Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9730
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКаптєлов, Роман Володимирович-
dc.contributor.authorKaptielov, Roman Volodymyrovych-
dc.date.accessioned2024-05-18T09:50:58Z-
dc.date.available2024-05-18T09:50:58Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationКаптєлов Р. В. Удосконалення технології виробництва молока кіз у підприємстві фізична особа-підприємець «Головко Володимир Валерійович» : кваліфікаційна робота на здобуття ОС «Магістр» : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Каптєлов Роман Володимирович ; наук. керівник Похил О. М. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології виробництва і переробки продукції тваринництва. – Дніпро, 2024. – 74 с. – Режим доступу :uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9730-
dc.description.abstractМета роботи – вивчення впливу ферментно-пробіотичного препарату «Бацел» на продуктивні показники кіз зааненської породи у підприємстві фізична особа-підприємець «Головко Володимир Валерійович» Дніпровського району Дніпропетровської області». Meta roboty – vyvchennia vplyvu fermentno-probiotychnoho preparatu «Batsel» na produktyvni pokaznyky kiz zaanenskoi porody u pidpryiemstvi fizychna osoba-pidpryiemets «Holovko Volodymyr Valeriiovych» Dniprovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti».uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський ДАЕУuk
dc.subjectпрепарат «Бацел»uk
dc.subjectpreparat «Batsel»uk
dc.subjectпродуктивні показники кізuk
dc.subjectproduktyvni pokaznyky kizuk
dc.subjectкози зааненської породиuk
dc.subjectkozy zaanenskoi porodyuk
dc.subjectвідтворювальна здатність кізuk
dc.subjectvidtvoriuvalna zdatnist kizuk
dc.titleУдосконалення технології виробництва молока кіз у підприємстві фізична особа-підприємець «Головко Володимир Валерійович»uk
dc.title.alternativeUdoskonalennia tekhnolohii vyrobnytstva moloka kiz u pidpryiemstvi fizychna osoba-pidpryiemets «Holovko Volodymyr Valeriiovych»uk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Каптєлов Р. В..pdf2,21 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.