Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9897
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Васільєва, Леся Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Vasilyeva, Lesya | - |
dc.contributor.author | Левченко, Ніна | - |
dc.contributor.author | Levchenko, Nina | - |
dc.date.accessioned | 2024-06-27T03:49:18Z | - |
dc.date.available | 2024-06-27T03:49:18Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Васільєва Л. М. Вдосконалення організації бухгалтерського обліку на підприємстві / Л. М. Васільєва, Н. Левченко // Обліково-фінансове забезпечення в управлінні економічною стійкістю підприємства: сучасні тенденції і перспективи розвитку : колективна монографія / МОН України ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т, Ф-т обліку і фінансів. – Дніпро : ДДАЕУ, 2023. – С. 163-173. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9897 | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9897 | - |
dc.description.abstract | Створення на ᅟпідприємстві ᅟта ᅟудосконалення ᅟраціонального ᅟпотоку інформації ᅟмає ᅟ задовольняти такимᅟ принципам: виявлення і повне задоволення ᅟінформаційних ᅟпотреб ᅟз ᅟбоку ᅟсистеми ᅟуправління; ᅟвідповідність способів задоволення ᅟ інформаційних ᅟ потреб індивідуальним запитам споживачів; ᅟреальність ᅟ відображення ᅟ в ᅟ системі інформації ᅟ процесів виробництва, ᅟобігу, ᅟрозподілу ᅟі ᅟспоживання, ᅟвикористання ᅟресурсів; ᅟусунення ᅟдублювання ᅟв ᅟпервинній ᅟдокументації ᅟта ᅟрегістрах; ᅟ ᅟоперативність ᅟобробки ᅟі ᅟподання ᅟінформації ᅟдля ᅟуправління. Creation ᅟat ᅟenterprise ᅟand ᅟimprovement ᅟrational ᅟflow of information ᅟ should ᅟ satisfy the following ᅟ principles: detection and complete satisfaction of the informational needs of the management system; ᅟ ᅟrelevance ways of meeting the informational needs of individual requests consumers; ᅟreality ᅟ display ᅟ in ᅟ information system ᅟ processes production, circulation, distribution and consumption, use of resources; ᅟ ᅟelimination of ᅟduplication ᅟin ᅟprimary ᅟdocumentation ᅟand ᅟregisters; ᅟ ᅟefficiency of ᅟprocessing ᅟand ᅟpresenting ᅟinformation ᅟfor ᅟmanagement. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | вдосконалення | uk |
dc.subject | Improvement | uk |
dc.subject | організація обліку | uk |
dc.subject | accounting organization | uk |
dc.subject | підприємство | uk |
dc.subject | enterprise | uk |
dc.subject | принципи | uk |
dc.subject | principles | uk |
dc.title | Вдосконалення організації бухгалтерського обліку на підприємстві | uk |
dc.title.alternative | Improvement of accounting organization at the enterprise | uk |
dc.type | Book chapter | uk |
Розташовується у зібраннях: | Монографії, розділи монографій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
8.pdf | 735,75 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.