Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/98
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШевчик, Римма Святославівна-
dc.contributor.authorShevchyk, Rimma-
dc.contributor.authorГарасімова, Анастасія Михайлівна-
dc.contributor.authorGarasimova, Anastasiya-
dc.date.accessioned2018-06-19T07:52:33Z-
dc.date.available2018-06-19T07:52:33Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationШевчик Р.С., Гарасімова А.М. Особливості контролю вмісту нітратів в продуктах рослинного походження / Р.С. Шевчик , А.М. Гарасімова; Дніпропетровський державний аграрно-економічний університет // Науково-технічний бюлетень НДЦ біобезпеки та екологічного контролю ресурсів АПК ДДАЕУ. - Дніпро, 2017. – Т. 5, № 1. - С. 85-87.-Режим доступу: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/98uk
dc.identifier.issn2409-9023-
dc.identifier.urihttp://biosafety-center.com/wp-content/uploads/2017/04/15.pdf-
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/98-
dc.description.abstractPresents the results of an express method for determining the content of nitrates by a portable electronic ecotester ‘SOEKS”. "Nitrate" vegetables and fruits of different types are present in the trading network of the city Dnepr. Most often, the permissible levels of nitrates have identified in carrots and onion 68% and 71%, respectively, the lowest number of cases was in the study of the apples "Golden"-2%. Наведено результати експрес-метода дослідження вмісту нітратів портативним електронним екотестером «SOEKS». «Нітратні» овочі і фрукти різних видів присутні в торгівельній мережі міста Дніпро. Найчастіше перевищення допустимої кількості нітратів виявляли в моркві і цибулі 68% і 71% відповідно, найменше таких випадків було при дослідженні яблук «Голден» – 2%.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectвміст нітратівuk
dc.subjectnitrates contentuk
dc.subjectекотестер «SOEKS»uk
dc.subjectecosystem «SOEKS»uk
dc.subjectовочіuk
dc.subjectvegetablesuk
dc.subjectфруктиuk
dc.subjectfruitsuk
dc.subjectмаксимально допустимий рівеньuk
dc.subjectmaximum allowable leveluk
dc.titleОсобливості контролю вмісту нітратів в продуктах рослинного походженняuk
dc.title.alternativeFeatures of control of nitrate content in products of plant originuk
dc.typeArticleuk
Розташовується у зібраннях:Науково-технічний бюлетень Науково–дослідного центру біобезпеки та екологічного контролю ресурсів АПК - до червня 2018 р.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
3.pdf327,58 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.