Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/98
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шевчик, Римма Святославівна | - |
dc.contributor.author | Shevchyk, Rimma | - |
dc.contributor.author | Гарасімова, Анастасія Михайлівна | - |
dc.contributor.author | Garasimova, Anastasiya | - |
dc.date.accessioned | 2018-06-19T07:52:33Z | - |
dc.date.available | 2018-06-19T07:52:33Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Шевчик Р.С., Гарасімова А.М. Особливості контролю вмісту нітратів в продуктах рослинного походження / Р.С. Шевчик , А.М. Гарасімова; Дніпропетровський державний аграрно-економічний університет // Науково-технічний бюлетень НДЦ біобезпеки та екологічного контролю ресурсів АПК ДДАЕУ. - Дніпро, 2017. – Т. 5, № 1. - С. 85-87.-Режим доступу: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/98 | uk |
dc.identifier.issn | 2409-9023 | - |
dc.identifier.uri | http://biosafety-center.com/wp-content/uploads/2017/04/15.pdf | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/98 | - |
dc.description.abstract | Presents the results of an express method for determining the content of nitrates by a portable electronic ecotester ‘SOEKS”. "Nitrate" vegetables and fruits of different types are present in the trading network of the city Dnepr. Most often, the permissible levels of nitrates have identified in carrots and onion 68% and 71%, respectively, the lowest number of cases was in the study of the apples "Golden"-2%. Наведено результати експрес-метода дослідження вмісту нітратів портативним електронним екотестером «SOEKS». «Нітратні» овочі і фрукти різних видів присутні в торгівельній мережі міста Дніпро. Найчастіше перевищення допустимої кількості нітратів виявляли в моркві і цибулі 68% і 71% відповідно, найменше таких випадків було при дослідженні яблук «Голден» – 2%. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | вміст нітратів | uk |
dc.subject | nitrates content | uk |
dc.subject | екотестер «SOEKS» | uk |
dc.subject | ecosystem «SOEKS» | uk |
dc.subject | овочі | uk |
dc.subject | vegetables | uk |
dc.subject | фрукти | uk |
dc.subject | fruits | uk |
dc.subject | максимально допустимий рівень | uk |
dc.subject | maximum allowable level | uk |
dc.title | Особливості контролю вмісту нітратів в продуктах рослинного походження | uk |
dc.title.alternative | Features of control of nitrate content in products of plant origin | uk |
dc.type | Article | uk |
Розташовується у зібраннях: | Науково-технічний бюлетень Науково–дослідного центру біобезпеки та екологічного контролю ресурсів АПК - до червня 2018 р. |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
3.pdf | 327,58 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.