Перегляд зібрання за групою - Автори 442aed03-27db-45ed-9faa-f7c253911eb7

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 8 до 27 із 53 < назад   далі >
Дата випускуНазваАвтор(и)
2022Microwave popping characteristics, chemical composition and microstructure of sorghum grainMykolenko, Svitlana; Миколенко, Світлана Юріївна; Tymchak, Dmytro; Тимчак, Дмитро Олександрович; Tchoursinov, Yuriy; Чурсінов, Юрій Олександрович; Kharytonov, Mykola; Харитонов, Микола Миколайович
2019Modern Ukrainian winter wheat varieties grain productivity and quality at ecological examNazarenko, Mykola; Назаренко, Микола Миколайович; Mykolenko, Svitlana; Миколенко, Світлана Юріївна; Chernysky, Vadim; Черниський, Вадим
2021Modification of aminoacid content of bread using sproated amaranth grainMykolenko, Svitlana; Миколенко, Світлана Юріївна; Hez’, Yana; Гезь, Яна Василівна
2018Plasma-chemically activated water influence on staling and safety of sprouted bredPivovarov, A.; Пивоваров, А.; Mykolenko, Svitlana; Миколенко, Світлана Юріївна; Hez’, Y.; Гезь, Ю.; Shcherbakov, S.; Щербаков, С.
2018Presence, mobility and bioavailability of toxic metal(oids) in soil, vegetation and water around a Pb-Sb recycling factory (Barcelona, Spain)Миколенко, Світлана Юріївна; Mykolenko, Svitlana; Лєденов, В.; Liedienov, V.; Харитонов, Микола Миколайович; Kharytonov, М.; Макеєва, Н.; Makieieva, N.; Кулюш, Т. В.; Kuliush, Т.; Керальт, І.; Queralt, І.; Маргі, Е.; Marguí, Е.; Ідальго, М.; Hidalgo, М.; Пардіні, Г.; Pardini, G.; Гісперт, M.; Gispert, M.
2019Synthesis and plant growth regulatory activity of 3-sulfolene derivativesПальчиков, Віталій Олександрович; Palchikov, Vitaly; Хромих, Ніна Олегівна; Hromih, Nina; Лихолат, С.; Lyholat, S.; Миколенко, Світлана Юріївна; Mykolenko, Svitlana; Лихолат, Т.; Lyholat, Т.
2022Technological and nutritional benefits of amaranth groats in breadmakingMykolenko, Svitlana; Миколенко, Світлана Юріївна; Aliieva, Olha; Алієва, Ольга Юріївна; Aliiev, Elchyn; Алієв, Ельчин Бахтияр огли; Pivovarov, Oleksandr; Півоваров, Олександр Андрійович
2020Variation in grain productivity and quality of modern winter wheat varieties in northern Ukrainian SteppeНазаренко, Микола Миколайович; Nazarenko, Mykola; Миколенко, Світлана Юріївна; Mykolenko, Svitlana; Охмат, Петро; Okhmat, Petro
2021Аналіз яблучних чіпсівПетрушина, Галина Олександрівна; Petrushyna, Halyna; Миколенко, Світлана Юріївна; Mykolenko, Svitlana; Швець, Сергій Сергійович; Shvets, Serhii
2020Використання диспергованого зерна спельти для виробництва хлібаМиколенко, Світлана Юріївна; Mykolenko, S.; Омельченко, Марина Юріївна; Omelchenko, M.
2017Вплив активованої плазмою води на процеси черствіння і безпечність зернового хлібаМиколенко, Світлана Юріївна; Mykolenko, Svitlana; Півоваров, Олександр Андрійович; Pivovarov, Olexandr; Гезь, Яна Василівна; Hez’, Yana; Щербаков, Сергій Романович; Shcherbakov, Sergey
2018Вплив активованої плазмою води на процеси черствіння і безпечність зернового хлібаМиколенко, Світлана Юріївна; Mykolenko, Svitlana; Півоваров, Олександр Андрійович; Pivovarov, Alexander; Гезь, Яна Василівна; Hez’, Yana; Щербаков, Сергій Романович; Shcherbakov, Sergey
2018Вплив диспергованого зерна кукурудзи на якість галетЛубинець, Тетяна Петрівна; Lubinets, Tetiana; Миколенко, Світлана Юріївна; Mykolenko, Svitlana
2011Вплив плазмохімічно активованих розчинів на стан клейковини в складі пшеничного тістаПівоваров, Олександр Андрійович; Pivovarov, Olexand; Миколенко, Світлана Юріївна; Mykolenko, Svitlana
2017Вплив плазмохімічно активованої води на якість хліба із диспергованого зерна пшениціМиколенко, Світлана Юріївна; Mykolenko, Svitlana; Щербаков, Сергій Романович; Shcherbakov, Sergey
2019Вплив попередньої обробки чіа на якість булочних виробівМиколенко, Світлана Юріївна; Mykolenko, Svitlana; Безжовча, Дар’я Олександрівна; Bezzhovcha, Darʺya
2017Вплив похідних ендикового ангідриду на мікробіологічну забрудненість зернаМиколенко, Світлана Юріївна; Mykolenko, Svitlana; Пальчиков, Віталій Олександрович; Palchikov, Vitaly; Гезь, Яна Василівна; Gez, Yana; Омельченко, Марина Юріївна; Omelchenko, Marina; Чернобривець, Руслана Олександрівна; Chernobryvets, Ruslana
2020Дослідження впливу амарантового та льняного борошна на якість печиваМиколенко, Світлана Юріївна; Mykolenko, Svitlana; Захаренко, Андрій Володимирович; Zaharenko, Andrey
2020Дослідження впливу диспергованого зерна амаранту на якість безглютенових хлібцівМиколенко, Світлана Юріївна; Mykolenko, Svitlana; Омельчук, В’ячеслав Станіславович;; Omelchuk, Viacheslav; Недобійчук, К.В.; Nedobíychuk, К.
2017Дослідження впливу спельтового і гарбузового борошна на зміну споживчих характеристик хлібаМиколенко, Світлана Юріївна; Mykolenko, Svitlana; Гезь, Яна Василівна; Hez’, Yana