Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/3371
Назва: Вплив попередньої обробки чіа на якість булочних виробів
Інші назви: Influence of chia pre-treatment on the quality of bakery products
Автори: Миколенко, Світлана Юріївна
Mykolenko, Svitlana
Безжовча, Дар’я Олександрівна
Bezzhovcha, Darʺya
Ключові слова: чіа
chia
хлібо-булочні вироби
bakery products
гель
gel
льон
flax
Дата публікації: 2019
Видавництво: Одеська національна академія харчових технологій
Бібліографічний опис: Миколенко С.Ю. Вплив попередньої обробки чіа на якість булочних виробів/С.Ю. Миколенко, Д.О Безжовча // Проблеми формування здорового способу життя у молоді: матер. ХІІ Всеукр. наук.-практ. конф. молодих вчених і студентів з міжнародною участю (м. Одеса, 5 жовтня 2019 р.).- ОНАХТ. Ч.1. С. 88–89. -Режим доступу: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/3371
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/3371
ISBN: 978-617-7829-27-9
Розташовується у зібраннях:Наукові статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Вплив попередньої обробки чіа на якість булочних виробів.pdf866,31 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.