Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10322| Назва: | Особливості вирощування молодняку овець в державному підприємстві дослідному господарстві «Руно» Кам’янського району Дніпропетровської області |
| Інші назви: | Osoblyvosti vyroshchuvannia molodniaku ovets v derzhavnomu pidpryiemstvi doslidnomu hospodarstvi «Runo» Kamianskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti |
| Автори: | Костогриз, А. С. Kostohryz, A. S. |
| Ключові слова: | вирощування молодняку овець вирощування молодняку овець вівчарство vivcharstvo виробництво продукції вівчарства vyrobnytstvo produktsii vivcharstva |
| Дата публікації: | 2024 |
| Видавництво: | Дніпровський ДАЕУ |
| Бібліографічний опис: | Костогриз А. С. Особливості вирощування молодняку овець в державному підприємстві дослідному господарстві «Руно» Кам’янського району Дніпропетровської області : кваліфікаційна робота на здобуття ОС «Бакалавр» : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Костогриз А. С. ; наук. керівник Микитюк В. В. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Біотехнологічний ф-т , Каф. технології годівлі і розведення тварин. – Дніпро, 2024. – 52 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10322. |
| Короткий огляд (реферат): | Метою досліджень було використання господарсько-біологічних особливостей та овець різного генетичного потенціалу під час виробництва продукції. Metoiu doslidzhen bulo vykorystannia hospodarsko-biolohichnykh osoblyvostei ta ovets riznoho henetychnoho potentsialu pid chas vyrobnytstva produktsii. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10322 |
| Розташовується у зібраннях: | Кафедра технології годівлі і розведення тварин. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Костогриз А. С..pdf | 927,41 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
