Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10322
Назва: Особливості вирощування молодняку овець в державному підприємстві дослідному господарстві «Руно» Кам’янського району Дніпропетровської області
Інші назви: Osoblyvosti vyroshchuvannia molodniaku ovets v derzhavnomu pidpryiemstvi doslidnomu hospodarstvi «Runo» Kamianskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Автори: Костогриз, А. С.
Kostohryz, A. S.
Ключові слова: вирощування молодняку овець
вирощування молодняку овець
вівчарство
vivcharstvo
виробництво продукції вівчарства
vyrobnytstvo produktsii vivcharstva
Дата публікації: 2024
Видавництво: Дніпровський ДАЕУ
Бібліографічний опис: Костогриз А. С. Особливості вирощування молодняку овець в державному підприємстві дослідному господарстві «Руно» Кам’янського району Дніпропетровської області : кваліфікаційна робота на здобуття ОС «Бакалавр» : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Костогриз А. С. ; наук. керівник Микитюк В. В. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Біотехнологічний ф-т , Каф. технології годівлі і розведення тварин. – Дніпро, 2024. – 52 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10322.
Короткий огляд (реферат): Метою досліджень було використання господарсько-біологічних особливостей та овець різного генетичного потенціалу під час виробництва продукції. Metoiu doslidzhen bulo vykorystannia hospodarsko-biolohichnykh osoblyvostei ta ovets riznoho henetychnoho potentsialu pid chas vyrobnytstva produktsii.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10322
Розташовується у зібраннях:Кафедра технології годівлі і розведення тварин. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Костогриз А. С..pdf927,41 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.