Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10326
Назва: | Особливості технології вирощування молодняку м’ясної худоби в селянському фермерському господарстві «Рой» Синельниківського району Дніпропетровської області |
Інші назви: | Osoblyvosti tekhnolohii vyroshchuvannia molodniaku miasnoi khudoby v selianskomu fermerskomu hospodarstvi «Roi» Synelnykivskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti |
Автори: | Малий, В. С. Malyi, V. S. |
Ключові слова: | виробництва яловичини vyrobnytstva yalovychyny технології вирощування tekhnolohii vyroshchuvannia молодняк м’ясної худоби molodniak miasnoi khudoby продуктивність стада produktyvnist stada |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Дніпровський ДАЕУ |
Бібліографічний опис: | Малий В. С. Особливості технології вирощування молодняку м’ясної худоби в селянському фермерському господарстві «Рой» Синельниківського району Дніпропетровської області : кваліфікаційна робота на здобуття ОС «Бакалавр» : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Малий В. С. ; наук. керівник Микитюк В. В. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Біотехнологічний ф-т , Каф. технології годівлі і розведення тварин. – Дніпро, 2024. – 48 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10326. |
Короткий огляд (реферат): | Метою кваліфікаційної роботи було вивчення можливостей ефективного виробництва яловичини в СФГ «Рой» Дніпропетровської області. Metoiu kvalifikatsiinoi roboty bulo vyvchennia mozhlyvostei efektyvnoho vyrobnytstva yalovychyny v SFH «Roi» Dnipropetrovskoi oblasti. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10326 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра технології годівлі і розведення тварин. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Малий В. С..pdf | 2,24 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.