Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10326
Назва: Особливості технології вирощування молодняку м’ясної худоби в селянському фермерському господарстві «Рой» Синельниківського району Дніпропетровської області
Інші назви: Osoblyvosti tekhnolohii vyroshchuvannia molodniaku miasnoi khudoby v selianskomu fermerskomu hospodarstvi «Roi» Synelnykivskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Автори: Малий, В. С.
Malyi, V. S.
Ключові слова: виробництва яловичини
vyrobnytstva yalovychyny
технології вирощування
tekhnolohii vyroshchuvannia
молодняк м’ясної худоби
molodniak miasnoi khudoby
продуктивність стада
produktyvnist stada
Дата публікації: 2024
Видавництво: Дніпровський ДАЕУ
Бібліографічний опис: Малий В. С. Особливості технології вирощування молодняку м’ясної худоби в селянському фермерському господарстві «Рой» Синельниківського району Дніпропетровської області : кваліфікаційна робота на здобуття ОС «Бакалавр» : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Малий В. С. ; наук. керівник Микитюк В. В. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Біотехнологічний ф-т , Каф. технології годівлі і розведення тварин. – Дніпро, 2024. – 48 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10326.
Короткий огляд (реферат): Метою кваліфікаційної роботи було вивчення можливостей ефективного виробництва яловичини в СФГ «Рой» Дніпропетровської області. Metoiu kvalifikatsiinoi roboty bulo vyvchennia mozhlyvostei efektyvnoho vyrobnytstva yalovychyny v SFH «Roi» Dnipropetrovskoi oblasti.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10326
Розташовується у зібраннях:Кафедра технології годівлі і розведення тварин. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Малий В. С..pdf2,24 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.