Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10327
Назва: Технологія виробництва м’яса бройлерів в товаристві з обмеженою відповідальністю «Птахокомплекс «Дніпровський» Нікопольського району Дніпропетровської області
Інші назви: Tekhnolohiia vyrobnytstva miasa broileriv v tovarystvi z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Ptakhokompleks «Dniprovskyi» Nikopolskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Автори: Малинюк, Софія Юріївна
Malyniuk, Sofiia Yuriivna
Ключові слова: технології вирощування птиці
tekhnolohii vyroshchuvannia ptytsi
птахівництво
ptakhivnytstvo
вирощування бройлерів
vyroshchuvannia broileriv
переробка м’яса птиці
pererobka miasa ptytsi
Дата публікації: 2024
Видавництво: Дніпровський ДАЕУ
Бібліографічний опис: Малинюк С. Ю. Технологія виробництва м’яса бройлерів в товаристві з обмеженою відповідальністю «Птахокомплекс «Дніпровський» Нікопольського району Дніпропетровської області : кваліфікаційна робота на здобуття ОС «Бакалавр» : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва Малинюк Софія Юріївна ; наук. керівник Литвищенко Л. О. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Біотехнологічний ф-т , Каф. технології виробництва і переробки продукції тваринництва. – Дніпро, 2024. – 53 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10327.
Короткий огляд (реферат): Мета дипломної роботи – у доведенні важливості дотримання технології вирощування птиці задля якості м’яса на прикладі товариства з обмеженою відповідальністю «Птахокомплекс «Дніпровський» Нікопольського району Дніпропетровської області. Meta dyplomnoi roboty – u dovedenni vazhlyvosti dotrymannia tekhnolohii vyroshchuvannia ptytsi zadlia yakosti miasa na prykladi tovarystva z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Ptakhokompleks «Dniprovskyi» Nikopolskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10327
Розташовується у зібраннях:Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Малинюк С. Ю..pdf435,08 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.