Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10327
Назва: | Технологія виробництва м’яса бройлерів в товаристві з обмеженою відповідальністю «Птахокомплекс «Дніпровський» Нікопольського району Дніпропетровської області |
Інші назви: | Tekhnolohiia vyrobnytstva miasa broileriv v tovarystvi z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Ptakhokompleks «Dniprovskyi» Nikopolskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti |
Автори: | Малинюк, Софія Юріївна Malyniuk, Sofiia Yuriivna |
Ключові слова: | технології вирощування птиці tekhnolohii vyroshchuvannia ptytsi птахівництво ptakhivnytstvo вирощування бройлерів vyroshchuvannia broileriv переробка м’яса птиці pererobka miasa ptytsi |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Дніпровський ДАЕУ |
Бібліографічний опис: | Малинюк С. Ю. Технологія виробництва м’яса бройлерів в товаристві з обмеженою відповідальністю «Птахокомплекс «Дніпровський» Нікопольського району Дніпропетровської області : кваліфікаційна робота на здобуття ОС «Бакалавр» : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва Малинюк Софія Юріївна ; наук. керівник Литвищенко Л. О. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Біотехнологічний ф-т , Каф. технології виробництва і переробки продукції тваринництва. – Дніпро, 2024. – 53 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10327. |
Короткий огляд (реферат): | Мета дипломної роботи – у доведенні важливості дотримання технології вирощування птиці задля якості м’яса на прикладі товариства з обмеженою відповідальністю «Птахокомплекс «Дніпровський» Нікопольського району Дніпропетровської області. Meta dyplomnoi roboty – u dovedenni vazhlyvosti dotrymannia tekhnolohii vyroshchuvannia ptytsi zadlia yakosti miasa na prykladi tovarystva z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Ptakhokompleks «Dniprovskyi» Nikopolskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10327 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Малинюк С. Ю..pdf | 435,08 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.