Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10612
Title: Удосконалення технологічного процесу видалення гною на свинарському підприємстві з розробкою фекального насоса
Other Titles: Udoskonalennia tekhnolohichnoho protsesu vydalennia hnoiu na svynarskomu pidpryiemstvi z rozrobkoiu fekalnoho nasosa
Authors: Албатов, Олександр Віталійович
Albatov, Oleksandr
Keywords: свиноферма
svynoferma
гноєвідділення
hnoieviddilennia
гній
hnii
фекальний насос
fekalnyi nasos
експлуатаційні витрати
ekspluatatsiini vytraty
ефект
efekt
Issue Date: 2024
Publisher: ДДАЕУ
Citation: Албатов О. В. Удосконалення технологічного процесу видалення гною на свинарському підприємстві з розробкою фекального насоса : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 208, Агроінженерія / Олександр Віталійович Албатов ; наук. кер. Віталій Володимирович Івлєв ; Дніпровський державний аграрно-економічний університет. Інженерно-технологічний факультет, Каф. інжинірингу технічних систем. – Дніпро, 2024. – 69 с. – Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10612
Abstract: На основі огляду зоотехнічних вимог та існуючих рішень зроблено розрахунок параметрів фекального насоса. Розроблено конструкцію фекального насоса. Запропоновано вимоги з охорони праці для свиноферми, свинарника-відгодівельника та до фекального насоса. Проведено техніко-економічну оцінку розробленого насоса. Na osnovi ohliadu zootekhnichnykh vymoh ta isnuiuchykh rishen zrobleno rozrakhunok parametriv fekalnoho nasosa. Rozrobleno konstruktsiiu fekalnoho nasosa. Zaproponovano vymohy z okhorony pratsi dlia svynofermy, svynarnyka-vidhodivelnyka ta do fekalnoho nasosa. Provedeno tekhniko-ekonomichnu otsinku rozroblenoho nasosa.
URI: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10612
Appears in Collections:Кафедра інжинірингу технічних систем. Бакалаври

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1.pdf3,98 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.