Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10612
Назва: Удосконалення технологічного процесу видалення гною на свинарському підприємстві з розробкою фекального насоса
Інші назви: Udoskonalennia tekhnolohichnoho protsesu vydalennia hnoiu na svynarskomu pidpryiemstvi z rozrobkoiu fekalnoho nasosa
Автори: Албатов, Олександр Віталійович
Albatov, Oleksandr
Ключові слова: свиноферма
svynoferma
гноєвідділення
hnoieviddilennia
гній
hnii
фекальний насос
fekalnyi nasos
експлуатаційні витрати
ekspluatatsiini vytraty
ефект
efekt
Дата публікації: 2024
Видавництво: ДДАЕУ
Бібліографічний опис: Албатов О. В. Удосконалення технологічного процесу видалення гною на свинарському підприємстві з розробкою фекального насоса : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 208, Агроінженерія / Олександр Віталійович Албатов ; наук. кер. Віталій Володимирович Івлєв ; Дніпровський державний аграрно-економічний університет. Інженерно-технологічний факультет, Каф. інжинірингу технічних систем. – Дніпро, 2024. – 69 с. – Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10612
Короткий огляд (реферат): На основі огляду зоотехнічних вимог та існуючих рішень зроблено розрахунок параметрів фекального насоса. Розроблено конструкцію фекального насоса. Запропоновано вимоги з охорони праці для свиноферми, свинарника-відгодівельника та до фекального насоса. Проведено техніко-економічну оцінку розробленого насоса. Na osnovi ohliadu zootekhnichnykh vymoh ta isnuiuchykh rishen zrobleno rozrakhunok parametriv fekalnoho nasosa. Rozrobleno konstruktsiiu fekalnoho nasosa. Zaproponovano vymohy z okhorony pratsi dlia svynofermy, svynarnyka-vidhodivelnyka ta do fekalnoho nasosa. Provedeno tekhniko-ekonomichnu otsinku rozroblenoho nasosa.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10612
Розташовується у зібраннях:Кафедра інжинірингу технічних систем. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1.pdf3,98 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.