Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10633
Назва: | Обгрунтування технології виробництва яловичини в товаристві з обмеженою відповідальністю «Вишневе» Кам’янського району Дніпропетровської області |
Інші назви: | Obhruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva yalovychyny v tovarystvi z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Vyshneve» Kamianskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti |
Автори: | Кончошвілі, Зураб Konchoshvili, Zurab |
Ключові слова: | вирощування молодняку vyroshchuvannia molodniaku виробництво яловичини vyrobnytstvo yalovychyny українська чорно-ряба молочна порода корів ukrainska chorno-riaba molochna poroda koriv |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Дніпровський ДАЕУ |
Бібліографічний опис: | Кончошвілі З. Обгрунтування технології виробництва яловичини в товаристві з обмеженою відповідальністю «Вишневе» Кам’янського району Дніпропетровської області : кваліфікаційна робота на здобуття ОС «Бакалавр» : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Кончошвілі Зураб ; наук. керівник Микитюк В. В. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Біотехнологічний ф-т , Каф. технології годівлі і розведення тварин. – Дніпро, 2024. – 48 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10633. |
Короткий огляд (реферат): | Мета роботи була визначена у вивченні особливостей технології вирощування молодняку української чорно-рябої молочної породи для виробництва яловичини. Meta roboty bula vyznachena u vyvchenni osoblyvostei tekhnolohii vyroshchuvannia molodniaku ukrainskoi chorno-riaboi molochnoi porody dlia vyrobnytstva yalovychyny. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10633 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра технології годівлі і розведення тварин. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Кончошвілі З..pdf | 1,51 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.