Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10633
Назва: Обгрунтування технології виробництва яловичини в товаристві з обмеженою відповідальністю «Вишневе» Кам’янського району Дніпропетровської області
Інші назви: Obhruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva yalovychyny v tovarystvi z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Vyshneve» Kamianskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Автори: Кончошвілі, Зураб
Konchoshvili, Zurab
Ключові слова: вирощування молодняку
vyroshchuvannia molodniaku
виробництво яловичини
vyrobnytstvo yalovychyny
українська чорно-ряба молочна порода корів
ukrainska chorno-riaba molochna poroda koriv
Дата публікації: 2024
Видавництво: Дніпровський ДАЕУ
Бібліографічний опис: Кончошвілі З. Обгрунтування технології виробництва яловичини в товаристві з обмеженою відповідальністю «Вишневе» Кам’янського району Дніпропетровської області : кваліфікаційна робота на здобуття ОС «Бакалавр» : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Кончошвілі Зураб ; наук. керівник Микитюк В. В. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Біотехнологічний ф-т , Каф. технології годівлі і розведення тварин. – Дніпро, 2024. – 48 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10633.
Короткий огляд (реферат): Мета роботи була визначена у вивченні особливостей технології вирощування молодняку української чорно-рябої молочної породи для виробництва яловичини. Meta roboty bula vyznachena u vyvchenni osoblyvostei tekhnolohii vyroshchuvannia molodniaku ukrainskoi chorno-riaboi molochnoi porody dlia vyrobnytstva yalovychyny.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10633
Розташовується у зібраннях:Кафедра технології годівлі і розведення тварин. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кончошвілі З..pdf1,51 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.