Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10653
Title: Удосконалення ділянки випікання в технологічній лінії виробництва хліба житнього
Other Titles: Udoskonalennia dilianky vypikannia v tekhnolohichnii linii vyrobnytstva khliba zhytnoho
Authors: Антоненко, Анастасія Ігорівна
Antonenko, Anastasiia
Keywords: сировина
syrovyna
хліб
khlib
роторна піч
rotorna pich
температура
temperatura
виробниче приміщення
vyrobnyche prymishchennia
розрахунок
rozrakhunok
обладнання
obladnannia
Issue Date: 2024
Publisher: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Citation: Антоненко А. І. Удосконалення ділянки випікання в технологічній лінії виробництва хліба житнього : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Анастасія Ігорівна Антоненко ; наук. кер. Дмитро Олександрович Тимчак ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 58 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10653
Abstract: Мета роботи: удосконалення технологічної лінії з виробництва хліба житнього «Родинний» на підприємстві ПРАТ «Дніпропетровський хлібозавод №9».Meta roboty: udoskonalennia tekhnolohichnoi linii z vyrobnytstva khliba zhytnoho «Rodynnyi» na pidpryiemstvi PRAT «Dnipropetrovskyi khlibozavod №9».
URI: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10653
Appears in Collections:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Антоненко А. І..pdf3,82 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.