Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10653
Title: | Удосконалення ділянки випікання в технологічній лінії виробництва хліба житнього |
Other Titles: | Udoskonalennia dilianky vypikannia v tekhnolohichnii linii vyrobnytstva khliba zhytnoho |
Authors: | Антоненко, Анастасія Ігорівна Antonenko, Anastasiia |
Keywords: | сировина syrovyna хліб khlib роторна піч rotorna pich температура temperatura виробниче приміщення vyrobnyche prymishchennia розрахунок rozrakhunok обладнання obladnannia |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Citation: | Антоненко А. І. Удосконалення ділянки випікання в технологічній лінії виробництва хліба житнього : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Анастасія Ігорівна Антоненко ; наук. кер. Дмитро Олександрович Тимчак ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 58 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10653 |
Abstract: | Мета роботи: удосконалення технологічної лінії з виробництва хліба житнього «Родинний» на підприємстві ПРАТ «Дніпропетровський хлібозавод №9».Meta roboty: udoskonalennia tekhnolohichnoi linii z vyrobnytstva khliba zhytnoho «Rodynnyi» na pidpryiemstvi PRAT «Dnipropetrovskyi khlibozavod №9». |
URI: | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10653 |
Appears in Collections: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Антоненко А. І..pdf | 3,82 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.