Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10653
Назва: Удосконалення ділянки випікання в технологічній лінії виробництва хліба житнього
Інші назви: Udoskonalennia dilianky vypikannia v tekhnolohichnii linii vyrobnytstva khliba zhytnoho
Автори: Антоненко, Анастасія Ігорівна
Antonenko, Anastasiia
Ключові слова: сировина
syrovyna
хліб
khlib
роторна піч
rotorna pich
температура
temperatura
виробниче приміщення
vyrobnyche prymishchennia
розрахунок
rozrakhunok
обладнання
obladnannia
Дата публікації: 2024
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Антоненко А. І. Удосконалення ділянки випікання в технологічній лінії виробництва хліба житнього : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Анастасія Ігорівна Антоненко ; наук. кер. Дмитро Олександрович Тимчак ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 58 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10653
Короткий огляд (реферат): Мета роботи: удосконалення технологічної лінії з виробництва хліба житнього «Родинний» на підприємстві ПРАТ «Дніпропетровський хлібозавод №9».Meta roboty: udoskonalennia tekhnolohichnoi linii z vyrobnytstva khliba zhytnoho «Rodynnyi» na pidpryiemstvi PRAT «Dnipropetrovskyi khlibozavod №9».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10653
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Антоненко А. І..pdf3,82 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.