Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10653| Назва: | Удосконалення ділянки випікання в технологічній лінії виробництва хліба житнього |
| Інші назви: | Udoskonalennia dilianky vypikannia v tekhnolohichnii linii vyrobnytstva khliba zhytnoho |
| Автори: | Антоненко, Анастасія Ігорівна Antonenko, Anastasiia |
| Ключові слова: | сировина syrovyna хліб khlib роторна піч rotorna pich температура temperatura виробниче приміщення vyrobnyche prymishchennia розрахунок rozrakhunok обладнання obladnannia |
| Дата публікації: | 2024 |
| Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
| Бібліографічний опис: | Антоненко А. І. Удосконалення ділянки випікання в технологічній лінії виробництва хліба житнього : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Анастасія Ігорівна Антоненко ; наук. кер. Дмитро Олександрович Тимчак ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 58 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10653 |
| Короткий огляд (реферат): | Мета роботи: удосконалення технологічної лінії з виробництва хліба житнього «Родинний» на підприємстві ПРАТ «Дніпропетровський хлібозавод №9».Meta roboty: udoskonalennia tekhnolohichnoi linii z vyrobnytstva khliba zhytnoho «Rodynnyi» na pidpryiemstvi PRAT «Dnipropetrovskyi khlibozavod №9». |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10653 |
| Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Антоненко А. І..pdf | 3,82 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
