Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10657
Title: Обґрунтування технології виробництва макаронних виробів швидкого приготування
Other Titles: Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva makaronnykh vyrobiv shvydkoho pryhotuvanni
Authors: Бабенко, Вадим Олегович
Babenko, Vadym
Keywords: пресування
presuvannia
борошно
boroshno
макаронні вироби
makaronni vyroby
пружність
pruzhnist
якість
yakist
термічна обробка
termichna obrobka
смак
smak
smak
zapakh
асортимент
asortyment
собівартість
sobivartist
Issue Date: 2024
Publisher: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Citation: Бабенко В. О. Обґрунтування технології виробництва макаронних виробів швидкого приготування : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Вадим Олегович Бабенко ; наук. кер. Віталій Сергійович Кошулько ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 71 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/1065
Abstract: Метою роботи є обґрунтування технології виробництва МШП, а також вивчення впливу рецептурних компонентів, встановлення періодичності відновлення або заміни олії.Metoiu roboty ye obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva MShP, a takozh vyvchennia vplyvu retsepturnykh komponentiv, vstanovlennia periodychnosti vidnovlennia abo zaminy olii.
URI: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10657
Appears in Collections:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Бабенко В. О..pdf1,83 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.