Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10657
Title: | Обґрунтування технології виробництва макаронних виробів швидкого приготування |
Other Titles: | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva makaronnykh vyrobiv shvydkoho pryhotuvanni |
Authors: | Бабенко, Вадим Олегович Babenko, Vadym |
Keywords: | пресування presuvannia борошно boroshno макаронні вироби makaronni vyroby пружність pruzhnist якість yakist термічна обробка termichna obrobka смак smak smak zapakh асортимент asortyment собівартість sobivartist |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Citation: | Бабенко В. О. Обґрунтування технології виробництва макаронних виробів швидкого приготування : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Вадим Олегович Бабенко ; наук. кер. Віталій Сергійович Кошулько ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 71 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/1065 |
Abstract: | Метою роботи є обґрунтування технології виробництва МШП, а також вивчення впливу рецептурних компонентів, встановлення періодичності відновлення або заміни олії.Metoiu roboty ye obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva MShP, a takozh vyvchennia vplyvu retsepturnykh komponentiv, vstanovlennia periodychnosti vidnovlennia abo zaminy olii. |
URI: | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10657 |
Appears in Collections: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Бабенко В. О..pdf | 1,83 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.