Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10657| Назва: | Обґрунтування технології виробництва макаронних виробів швидкого приготування |
| Інші назви: | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva makaronnykh vyrobiv shvydkoho pryhotuvanni |
| Автори: | Бабенко, Вадим Олегович Babenko, Vadym |
| Ключові слова: | пресування presuvannia борошно boroshno макаронні вироби makaronni vyroby пружність pruzhnist якість yakist термічна обробка termichna obrobka смак smak smak zapakh асортимент asortyment собівартість sobivartist |
| Дата публікації: | 2024 |
| Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
| Бібліографічний опис: | Бабенко В. О. Обґрунтування технології виробництва макаронних виробів швидкого приготування : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Вадим Олегович Бабенко ; наук. кер. Віталій Сергійович Кошулько ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 71 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/1065 |
| Короткий огляд (реферат): | Метою роботи є обґрунтування технології виробництва МШП, а також вивчення впливу рецептурних компонентів, встановлення періодичності відновлення або заміни олії.Metoiu roboty ye obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva MShP, a takozh vyvchennia vplyvu retsepturnykh komponentiv, vstanovlennia periodychnosti vidnovlennia abo zaminy olii. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10657 |
| Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Бабенко В. О..pdf | 1,83 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
