Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10662
Title: Обґрунтування технології виробництва хлібобулочних виробів збагачених біологічно активними добавками
Other Titles: Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva khlibobulochnykh vyrobiv zbahachenykh biolohichno aktyvnymy dobavkamy
Authors: Грановський, Денис Сергійович
Hranovskyi, Denys
Keywords: дослідження
doslidzhennia
борошно пшеничне
boroshno pshenychne
покращувачі
pokrashchuvachi
бад «кавун»
bad «kavun»
випікання
vypikannia
хлібобулочні вироби
khlibobulochni vyroby
формостійкість
formostiikist
асортимент
asortyment
собівартість
sobivartist
Issue Date: 2024
Publisher: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Citation: Грановський Д. С. Обґрунтування технології виробництва хлібобулочних виробів збагачених біологічно активними добавками : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Денис Сергійович Грановський ; наук. кер. Яна Василівна Гезь ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 56 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10662
Abstract: Метою роботи є розробка рецептури та оцінка споживчих властивостей хлібобулочного виробу функціонального призначення, збагаченого БАД «Кавун».Metoiu roboty ye rozrobka retseptury ta otsinka spozhyvchykh vlastyvostei khlibobulochnoho vyrobu funktsionalnoho pryznachennia, zbahachenoho BAD «Kavun».
URI: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10662
Appears in Collections:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Грановський Д. С..pdf1,47 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.