Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10662
Title: | Обґрунтування технології виробництва хлібобулочних виробів збагачених біологічно активними добавками |
Other Titles: | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva khlibobulochnykh vyrobiv zbahachenykh biolohichno aktyvnymy dobavkamy |
Authors: | Грановський, Денис Сергійович Hranovskyi, Denys |
Keywords: | дослідження doslidzhennia борошно пшеничне boroshno pshenychne покращувачі pokrashchuvachi бад «кавун» bad «kavun» випікання vypikannia хлібобулочні вироби khlibobulochni vyroby формостійкість formostiikist асортимент asortyment собівартість sobivartist |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Citation: | Грановський Д. С. Обґрунтування технології виробництва хлібобулочних виробів збагачених біологічно активними добавками : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Денис Сергійович Грановський ; наук. кер. Яна Василівна Гезь ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 56 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10662 |
Abstract: | Метою роботи є розробка рецептури та оцінка споживчих властивостей хлібобулочного виробу функціонального призначення, збагаченого БАД «Кавун».Metoiu roboty ye rozrobka retseptury ta otsinka spozhyvchykh vlastyvostei khlibobulochnoho vyrobu funktsionalnoho pryznachennia, zbahachenoho BAD «Kavun». |
URI: | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10662 |
Appears in Collections: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Грановський Д. С..pdf | 1,47 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.