Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10662
Назва: | Обґрунтування технології виробництва хлібобулочних виробів збагачених біологічно активними добавками |
Інші назви: | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva khlibobulochnykh vyrobiv zbahachenykh biolohichno aktyvnymy dobavkamy |
Автори: | Грановський, Денис Сергійович Hranovskyi, Denys |
Ключові слова: | дослідження doslidzhennia борошно пшеничне boroshno pshenychne покращувачі pokrashchuvachi бад «кавун» bad «kavun» випікання vypikannia хлібобулочні вироби khlibobulochni vyroby формостійкість formostiikist асортимент asortyment собівартість sobivartist |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Бібліографічний опис: | Грановський Д. С. Обґрунтування технології виробництва хлібобулочних виробів збагачених біологічно активними добавками : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Денис Сергійович Грановський ; наук. кер. Яна Василівна Гезь ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 56 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10662 |
Короткий огляд (реферат): | Метою роботи є розробка рецептури та оцінка споживчих властивостей хлібобулочного виробу функціонального призначення, збагаченого БАД «Кавун».Metoiu roboty ye rozrobka retseptury ta otsinka spozhyvchykh vlastyvostei khlibobulochnoho vyrobu funktsionalnoho pryznachennia, zbahachenoho BAD «Kavun». |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10662 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Грановський Д. С..pdf | 1,47 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.