Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10662
Назва: Обґрунтування технології виробництва хлібобулочних виробів збагачених біологічно активними добавками
Інші назви: Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva khlibobulochnykh vyrobiv zbahachenykh biolohichno aktyvnymy dobavkamy
Автори: Грановський, Денис Сергійович
Hranovskyi, Denys
Ключові слова: дослідження
doslidzhennia
борошно пшеничне
boroshno pshenychne
покращувачі
pokrashchuvachi
бад «кавун»
bad «kavun»
випікання
vypikannia
хлібобулочні вироби
khlibobulochni vyroby
формостійкість
formostiikist
асортимент
asortyment
собівартість
sobivartist
Дата публікації: 2024
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Грановський Д. С. Обґрунтування технології виробництва хлібобулочних виробів збагачених біологічно активними добавками : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Денис Сергійович Грановський ; наук. кер. Яна Василівна Гезь ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 56 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10662
Короткий огляд (реферат): Метою роботи є розробка рецептури та оцінка споживчих властивостей хлібобулочного виробу функціонального призначення, збагаченого БАД «Кавун».Metoiu roboty ye rozrobka retseptury ta otsinka spozhyvchykh vlastyvostei khlibobulochnoho vyrobu funktsionalnoho pryznachennia, zbahachenoho BAD «Kavun».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10662
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Грановський Д. С..pdf1,47 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.