Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10664
Title: Обґрунтування технології виробництва цукрового печива, збагаченого овочевими порошками
Other Titles: Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva tsukrovoho pechyva, zbahachenoho ovochevymy poroshkamy
Authors: Доценко, В’ячеслав Миколайович
Dotsenko, Viacheslav
Keywords: борошняні кондитерські вироби
boroshniani kondyterski vyroby
печиво цукрове
pechyvo tsukrove
порошки овочеві
poroshky ovochevi
порошок морквяний
poroshok morkvianyi
порошок буряковий
poroshok buriakovyi
порошок броколі
poroshok brokoli
Issue Date: 2024
Publisher: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Citation: Доценко В. М. Обґрунтування технології виробництва цукрового печива, збагаченого овочевими порошками : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / В’ячеслав Миколайович Доценко ; наук. кер. Наталія Анатоліївна Сова ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 72 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10664
Abstract: Метою роботи є розроблення рецептури печива цукрового з додаванням порошків броколі, бурякового та морквяного, орієнтованого на споживачів, які прагнуть до більш здорового харчування та шукають альтернативи традиційним солодощам.Metoiu roboty ye rozroblennia retseptury pechyva tsukrovoho z dodavanniam poroshkiv brokoli, buriakovoho ta morkvianoho, oriientovanoho na spozhyvachiv, yaki prahnut do bilsh zdorovoho kharchuvannia ta shukaiut alternatyvy tradytsiinym solodoshcham
URI: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10664
Appears in Collections:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Доценко В. М..pdf3,25 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.