Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10664
Title: | Обґрунтування технології виробництва цукрового печива, збагаченого овочевими порошками |
Other Titles: | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva tsukrovoho pechyva, zbahachenoho ovochevymy poroshkamy |
Authors: | Доценко, В’ячеслав Миколайович Dotsenko, Viacheslav |
Keywords: | борошняні кондитерські вироби boroshniani kondyterski vyroby печиво цукрове pechyvo tsukrove порошки овочеві poroshky ovochevi порошок морквяний poroshok morkvianyi порошок буряковий poroshok buriakovyi порошок броколі poroshok brokoli |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Citation: | Доценко В. М. Обґрунтування технології виробництва цукрового печива, збагаченого овочевими порошками : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / В’ячеслав Миколайович Доценко ; наук. кер. Наталія Анатоліївна Сова ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 72 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10664 |
Abstract: | Метою роботи є розроблення рецептури печива цукрового з додаванням порошків броколі, бурякового та морквяного, орієнтованого на споживачів, які прагнуть до більш здорового харчування та шукають альтернативи традиційним солодощам.Metoiu roboty ye rozroblennia retseptury pechyva tsukrovoho z dodavanniam poroshkiv brokoli, buriakovoho ta morkvianoho, oriientovanoho na spozhyvachiv, yaki prahnut do bilsh zdorovoho kharchuvannia ta shukaiut alternatyvy tradytsiinym solodoshcham |
URI: | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10664 |
Appears in Collections: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Доценко В. М..pdf | 3,25 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.