Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10664
Назва: Обґрунтування технології виробництва цукрового печива, збагаченого овочевими порошками
Інші назви: Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva tsukrovoho pechyva, zbahachenoho ovochevymy poroshkamy
Автори: Доценко, В’ячеслав Миколайович
Dotsenko, Viacheslav
Ключові слова: борошняні кондитерські вироби
boroshniani kondyterski vyroby
печиво цукрове
pechyvo tsukrove
порошки овочеві
poroshky ovochevi
порошок морквяний
poroshok morkvianyi
порошок буряковий
poroshok buriakovyi
порошок броколі
poroshok brokoli
Дата публікації: 2024
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Доценко В. М. Обґрунтування технології виробництва цукрового печива, збагаченого овочевими порошками : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / В’ячеслав Миколайович Доценко ; наук. кер. Наталія Анатоліївна Сова ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 72 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10664
Короткий огляд (реферат): Метою роботи є розроблення рецептури печива цукрового з додаванням порошків броколі, бурякового та морквяного, орієнтованого на споживачів, які прагнуть до більш здорового харчування та шукають альтернативи традиційним солодощам.Metoiu roboty ye rozroblennia retseptury pechyva tsukrovoho z dodavanniam poroshkiv brokoli, buriakovoho ta morkvianoho, oriientovanoho na spozhyvachiv, yaki prahnut do bilsh zdorovoho kharchuvannia ta shukaiut alternatyvy tradytsiinym solodoshcham
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10664
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Доценко В. М..pdf3,25 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.