Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10664
Назва: | Обґрунтування технології виробництва цукрового печива, збагаченого овочевими порошками |
Інші назви: | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva tsukrovoho pechyva, zbahachenoho ovochevymy poroshkamy |
Автори: | Доценко, В’ячеслав Миколайович Dotsenko, Viacheslav |
Ключові слова: | борошняні кондитерські вироби boroshniani kondyterski vyroby печиво цукрове pechyvo tsukrove порошки овочеві poroshky ovochevi порошок морквяний poroshok morkvianyi порошок буряковий poroshok buriakovyi порошок броколі poroshok brokoli |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Бібліографічний опис: | Доценко В. М. Обґрунтування технології виробництва цукрового печива, збагаченого овочевими порошками : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / В’ячеслав Миколайович Доценко ; наук. кер. Наталія Анатоліївна Сова ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 72 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10664 |
Короткий огляд (реферат): | Метою роботи є розроблення рецептури печива цукрового з додаванням порошків броколі, бурякового та морквяного, орієнтованого на споживачів, які прагнуть до більш здорового харчування та шукають альтернативи традиційним солодощам.Metoiu roboty ye rozroblennia retseptury pechyva tsukrovoho z dodavanniam poroshkiv brokoli, buriakovoho ta morkvianoho, oriientovanoho na spozhyvachiv, yaki prahnut do bilsh zdorovoho kharchuvannia ta shukaiut alternatyvy tradytsiinym solodoshcham |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10664 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Доценко В. М..pdf | 3,25 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.