Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10669
Title: Удосконалення технологічної лінії забійного цеху
Other Titles: Udoskonalennia tekhnolohichnoi linii zabiinoho tsekhu
Authors: Єременко, Руслана Андріївна
Yeremenko, Ruslana
Keywords: курчата-бройлери
kurchata-broilery
система газового глушіння
systema hazovoho hlushinnia
електроглушіння
elektrohlushinnia
лінія забою
liniia zaboiu
тушка
tushka
птахофабрика
ptakhofabryka
удосконалення
udoskonalennia
Issue Date: 2024
Publisher: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Citation: Єременко Р. А. Удосконалення технологічної лінії забійного цеху: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Руслана Андріївна Єременко ; наук. кер. Дмитро Олександрович Тимчак ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 61 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10669
Abstract: Метою роботи є удосконалення технологічного процесу оглушення курчат-бройлерів в цеху забою та переробки на ПрАТ «Оріль-Лідер» з метою підвищення ефективності виробництва та покращення якості м'ясної продукції.Metoiu roboty ye udoskonalennia tekhnolohichnoho protsesu ohlushennia kurchat-broileriv v tsekhu zaboiu ta pererobky na PrAT «Oril-Lider» z metoiu pidvyshchennia efektyvnosti vyrobnytstva ta pokrashchennia yakosti miasnoi produktsii
URI: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10669
Appears in Collections:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Єременко Р. А..pdf2,25 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.