Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10669
Назва: Удосконалення технологічної лінії забійного цеху
Інші назви: Udoskonalennia tekhnolohichnoi linii zabiinoho tsekhu
Автори: Єременко, Руслана Андріївна
Yeremenko, Ruslana
Ключові слова: курчата-бройлери
kurchata-broilery
система газового глушіння
systema hazovoho hlushinnia
електроглушіння
elektrohlushinnia
лінія забою
liniia zaboiu
тушка
tushka
птахофабрика
ptakhofabryka
удосконалення
udoskonalennia
Дата публікації: 2024
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Єременко Р. А. Удосконалення технологічної лінії забійного цеху: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Руслана Андріївна Єременко ; наук. кер. Дмитро Олександрович Тимчак ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 61 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10669
Короткий огляд (реферат): Метою роботи є удосконалення технологічного процесу оглушення курчат-бройлерів в цеху забою та переробки на ПрАТ «Оріль-Лідер» з метою підвищення ефективності виробництва та покращення якості м'ясної продукції.Metoiu roboty ye udoskonalennia tekhnolohichnoho protsesu ohlushennia kurchat-broileriv v tsekhu zaboiu ta pererobky na PrAT «Oril-Lider» z metoiu pidvyshchennia efektyvnosti vyrobnytstva ta pokrashchennia yakosti miasnoi produktsii
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10669
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Єременко Р. А..pdf2,25 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.