Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10671
Title: Розробка маловідходної технології переробки плодів обліпихи
Other Titles: Rozrobka malovidkhodnoi tekhnolohii pererobky plodiv oblipykhy
Authors: Єфименко, Катерина Іванівна
Yefymenko, Kateryna
Keywords: асортимент
asortyment
харчові продукти
kharchovi produkty
сировина
syrovyna
ягоди
yahody
плоди
plody
дикоросла обліпиха
dykorosla oblipykha
переробна промисловість
pererobna promyslovist
Issue Date: 2024
Publisher: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Citation: Єфименко К. І. Розробка маловідходної технології переробки плодів обліпихи : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Катерина Іванівна Єфименко; наук. кер. Олег Олександрович Тертишний ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 64 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10671
Abstract: Метою роботи є комплексна оцінка плодів дикорослої обліпихи та продуктів її переробки з визначенням напрямів її маловідходного використання для консервування.Metoiu roboty ye kompleksna otsinka plodiv dykorosloi oblipykhy ta produktiv yii pererobky z vyznachenniam napriamiv yii malovidkhodnoho vykorystannia dlia konservuvannia.
URI: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10671
Appears in Collections:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Єфименко К. І..pdf1,67 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.