Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10671
Title: | Розробка маловідходної технології переробки плодів обліпихи |
Other Titles: | Rozrobka malovidkhodnoi tekhnolohii pererobky plodiv oblipykhy |
Authors: | Єфименко, Катерина Іванівна Yefymenko, Kateryna |
Keywords: | асортимент asortyment харчові продукти kharchovi produkty сировина syrovyna ягоди yahody плоди plody дикоросла обліпиха dykorosla oblipykha переробна промисловість pererobna promyslovist |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Citation: | Єфименко К. І. Розробка маловідходної технології переробки плодів обліпихи : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Катерина Іванівна Єфименко; наук. кер. Олег Олександрович Тертишний ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 64 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10671 |
Abstract: | Метою роботи є комплексна оцінка плодів дикорослої обліпихи та продуктів її переробки з визначенням напрямів її маловідходного використання для консервування.Metoiu roboty ye kompleksna otsinka plodiv dykorosloi oblipykhy ta produktiv yii pererobky z vyznachenniam napriamiv yii malovidkhodnoho vykorystannia dlia konservuvannia. |
URI: | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10671 |
Appears in Collections: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Єфименко К. І..pdf | 1,67 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.