Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10671
Назва: Розробка маловідходної технології переробки плодів обліпихи
Інші назви: Rozrobka malovidkhodnoi tekhnolohii pererobky plodiv oblipykhy
Автори: Єфименко, Катерина Іванівна
Yefymenko, Kateryna
Ключові слова: асортимент
asortyment
харчові продукти
kharchovi produkty
сировина
syrovyna
ягоди
yahody
плоди
plody
дикоросла обліпиха
dykorosla oblipykha
переробна промисловість
pererobna promyslovist
Дата публікації: 2024
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Єфименко К. І. Розробка маловідходної технології переробки плодів обліпихи : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Катерина Іванівна Єфименко; наук. кер. Олег Олександрович Тертишний ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 64 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10671
Короткий огляд (реферат): Метою роботи є комплексна оцінка плодів дикорослої обліпихи та продуктів її переробки з визначенням напрямів її маловідходного використання для консервування.Metoiu roboty ye kompleksna otsinka plodiv dykorosloi oblipykhy ta produktiv yii pererobky z vyznachenniam napriamiv yii malovidkhodnoho vykorystannia dlia konservuvannia.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10671
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Єфименко К. І..pdf1,67 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.