Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10672
Title: | Обґрунтування технології виробництва безглютенового солоду з гречки |
Other Titles: | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva bezghliutenovoho solodu z hrechky |
Authors: | Кащеєва, Єлизавета Володимирівна Kashcheieva, Yelyzaveta |
Keywords: | промисловість promyslovist наукове дослідження naukove doslidzhennia солодорощення solodoroshchennia гречка hrechka целіакія tseliakiia вітаміни vitaminy асортимент asortyment виробництво vyrobnytstvo ефективність efektyvnist |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Citation: | Кащеєва Є. В. Обґрунтування технології виробництва безглютенового солоду з гречки: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Єлизавета Володимирівна Кащеєва ; наук. кер. Олена Сергіївна Ковальова ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 59 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10672 |
Abstract: | Мета дослідження полягає в науковому та практичному обґрунтуванні, а також у розробці технології виробництва безглютенового солоду з гречки.Meta doslidzhennia poliahaie v naukovomu ta praktychnomu obgruntuvanni, a takozh u rozrobtsi tekhnolohii vyrobnytstva bezghliutenovoho solodu z hrechky. |
URI: | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10672 |
Appears in Collections: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Кащеєва Є. В..pdf | 1,95 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.