Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10672
Title: Обґрунтування технології виробництва безглютенового солоду з гречки
Other Titles: Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva bezghliutenovoho solodu z hrechky
Authors: Кащеєва, Єлизавета Володимирівна
Kashcheieva, Yelyzaveta
Keywords: промисловість
promyslovist
наукове дослідження
naukove doslidzhennia
солодорощення
solodoroshchennia
гречка
hrechka
целіакія
tseliakiia
вітаміни
vitaminy
асортимент
asortyment
виробництво
vyrobnytstvo
ефективність
efektyvnist
Issue Date: 2024
Publisher: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Citation: Кащеєва Є. В. Обґрунтування технології виробництва безглютенового солоду з гречки: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Єлизавета Володимирівна Кащеєва ; наук. кер. Олена Сергіївна Ковальова ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 59 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10672
Abstract: Мета дослідження полягає в науковому та практичному обґрунтуванні, а також у розробці технології виробництва безглютенового солоду з гречки.Meta doslidzhennia poliahaie v naukovomu ta praktychnomu obgruntuvanni, a takozh u rozrobtsi tekhnolohii vyrobnytstva bezghliutenovoho solodu z hrechky.
URI: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10672
Appears in Collections:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Кащеєва Є. В..pdf1,95 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.