Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10672
Назва: Обґрунтування технології виробництва безглютенового солоду з гречки
Інші назви: Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva bezghliutenovoho solodu z hrechky
Автори: Кащеєва, Єлизавета Володимирівна
Kashcheieva, Yelyzaveta
Ключові слова: промисловість
promyslovist
наукове дослідження
naukove doslidzhennia
солодорощення
solodoroshchennia
гречка
hrechka
целіакія
tseliakiia
вітаміни
vitaminy
асортимент
asortyment
виробництво
vyrobnytstvo
ефективність
efektyvnist
Дата публікації: 2024
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Кащеєва Є. В. Обґрунтування технології виробництва безглютенового солоду з гречки: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Єлизавета Володимирівна Кащеєва ; наук. кер. Олена Сергіївна Ковальова ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 59 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10672
Короткий огляд (реферат): Мета дослідження полягає в науковому та практичному обґрунтуванні, а також у розробці технології виробництва безглютенового солоду з гречки.Meta doslidzhennia poliahaie v naukovomu ta praktychnomu obgruntuvanni, a takozh u rozrobtsi tekhnolohii vyrobnytstva bezghliutenovoho solodu z hrechky.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10672
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кащеєва Є. В..pdf1,95 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.