Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10672
Назва: | Обґрунтування технології виробництва безглютенового солоду з гречки |
Інші назви: | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva bezghliutenovoho solodu z hrechky |
Автори: | Кащеєва, Єлизавета Володимирівна Kashcheieva, Yelyzaveta |
Ключові слова: | промисловість promyslovist наукове дослідження naukove doslidzhennia солодорощення solodoroshchennia гречка hrechka целіакія tseliakiia вітаміни vitaminy асортимент asortyment виробництво vyrobnytstvo ефективність efektyvnist |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Бібліографічний опис: | Кащеєва Є. В. Обґрунтування технології виробництва безглютенового солоду з гречки: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Єлизавета Володимирівна Кащеєва ; наук. кер. Олена Сергіївна Ковальова ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 59 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10672 |
Короткий огляд (реферат): | Мета дослідження полягає в науковому та практичному обґрунтуванні, а також у розробці технології виробництва безглютенового солоду з гречки.Meta doslidzhennia poliahaie v naukovomu ta praktychnomu obgruntuvanni, a takozh u rozrobtsi tekhnolohii vyrobnytstva bezghliutenovoho solodu z hrechky. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10672 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Кащеєва Є. В..pdf | 1,95 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.