Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10673
Title: | Обґрунтування технології виробництва вафель функціонального призначення з додаванням цукрозамінника |
Other Titles: | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva vafel funktsionalnoho pryznachennia z dodavanniam tsukrozaminnyka |
Authors: | Кірієнко, Анастасія Станіславівна Kiriienko, Anastasiia |
Keywords: | борошняні кондитерські вироби boroshniani kondyterski vyroby вафлі vafli цукрозамінник tsukrozaminnyk підсолоджувач pidsolodzhuvach стевіозид steviozyd харчові волокна kharchovi volokna суха молочна сироватка sukha molochna syrovatka |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Citation: | Кірієнко А. С. Обґрунтування технології виробництва вафель функціонального призначення з додаванням цукрозамінника : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Анастасія Станіславівна Кірієнко ; наук. кер. Дмитро Олександрович Тимчак ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 61 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10673 |
Abstract: | Метою роботи є обґрунтування технології виробництва вафель функціонального призначення з додаванням стевіозиду, харчових волокон та сухої молочної сироватки.Metoiu roboty ye obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva vafel funktsionalnoho pryznachennia z dodavanniam steviozydu, kharchovykh volokon ta sukhoi molochnoi syrovatky. |
URI: | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10673 |
Appears in Collections: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Кірієнко А. С..pdf | 1,79 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.