Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10673
Title: Обґрунтування технології виробництва вафель функціонального призначення з додаванням цукрозамінника
Other Titles: Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva vafel funktsionalnoho pryznachennia z dodavanniam tsukrozaminnyka
Authors: Кірієнко, Анастасія Станіславівна
Kiriienko, Anastasiia
Keywords: борошняні кондитерські вироби
boroshniani kondyterski vyroby
вафлі
vafli
цукрозамінник
tsukrozaminnyk
підсолоджувач
pidsolodzhuvach
стевіозид
steviozyd
харчові волокна
kharchovi volokna
суха молочна сироватка
sukha molochna syrovatka
Issue Date: 2024
Publisher: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Citation: Кірієнко А. С. Обґрунтування технології виробництва вафель функціонального призначення з додаванням цукрозамінника : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Анастасія Станіславівна Кірієнко ; наук. кер. Дмитро Олександрович Тимчак ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 61 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10673
Abstract: Метою роботи є обґрунтування технології виробництва вафель функціонального призначення з додаванням стевіозиду, харчових волокон та сухої молочної сироватки.Metoiu roboty ye obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva vafel funktsionalnoho pryznachennia z dodavanniam steviozydu, kharchovykh volokon ta sukhoi molochnoi syrovatky.
URI: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10673
Appears in Collections:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Кірієнко А. С..pdf1,79 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.