Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10673
Назва: Обґрунтування технології виробництва вафель функціонального призначення з додаванням цукрозамінника
Інші назви: Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva vafel funktsionalnoho pryznachennia z dodavanniam tsukrozaminnyka
Автори: Кірієнко, Анастасія Станіславівна
Kiriienko, Anastasiia
Ключові слова: борошняні кондитерські вироби
boroshniani kondyterski vyroby
вафлі
vafli
цукрозамінник
tsukrozaminnyk
підсолоджувач
pidsolodzhuvach
стевіозид
steviozyd
харчові волокна
kharchovi volokna
суха молочна сироватка
sukha molochna syrovatka
Дата публікації: 2024
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Кірієнко А. С. Обґрунтування технології виробництва вафель функціонального призначення з додаванням цукрозамінника : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Анастасія Станіславівна Кірієнко ; наук. кер. Дмитро Олександрович Тимчак ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 61 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10673
Короткий огляд (реферат): Метою роботи є обґрунтування технології виробництва вафель функціонального призначення з додаванням стевіозиду, харчових волокон та сухої молочної сироватки.Metoiu roboty ye obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva vafel funktsionalnoho pryznachennia z dodavanniam steviozydu, kharchovykh volokon ta sukhoi molochnoi syrovatky.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10673
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кірієнко А. С..pdf1,79 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.