Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10673
Назва: | Обґрунтування технології виробництва вафель функціонального призначення з додаванням цукрозамінника |
Інші назви: | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva vafel funktsionalnoho pryznachennia z dodavanniam tsukrozaminnyka |
Автори: | Кірієнко, Анастасія Станіславівна Kiriienko, Anastasiia |
Ключові слова: | борошняні кондитерські вироби boroshniani kondyterski vyroby вафлі vafli цукрозамінник tsukrozaminnyk підсолоджувач pidsolodzhuvach стевіозид steviozyd харчові волокна kharchovi volokna суха молочна сироватка sukha molochna syrovatka |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Бібліографічний опис: | Кірієнко А. С. Обґрунтування технології виробництва вафель функціонального призначення з додаванням цукрозамінника : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Анастасія Станіславівна Кірієнко ; наук. кер. Дмитро Олександрович Тимчак ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 61 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10673 |
Короткий огляд (реферат): | Метою роботи є обґрунтування технології виробництва вафель функціонального призначення з додаванням стевіозиду, харчових волокон та сухої молочної сироватки.Metoiu roboty ye obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva vafel funktsionalnoho pryznachennia z dodavanniam steviozydu, kharchovykh volokon ta sukhoi molochnoi syrovatky. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10673 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Кірієнко А. С..pdf | 1,79 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.