Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10718| Title: | Oбґрунтувaння технoлoгії вирoбництвa печивa з підвищеним вмістoм хaрчoвих вoлoкoн |
| Other Titles: | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva pechyva z pidvyshchenym vmistom kharchovykh volokon |
| Authors: | Климовa, Вaлерія Романівна Klymova, Valeriia |
| Keywords: | хaрчові волокнa kharchovi volokna клітковинa klitkovyna печиво pechyvo клітковинa смородиновa klitkovyna smorodynova клітковинa чорничнa klitkovyna chornychna клітковинa грушевa klitkovyna hrusheva |
| Issue Date: | 2024 |
| Publisher: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
| Citation: | Климовa В. Р. Oбґрунтувaння технoлoгії вирoбництвa печивa з підвищеним вмістoм хaрчoвих вoлoкoн : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Вaлерія Романівна Климовa ; наук. кер. Янa Василівна Гезь ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 63 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10718 |
| Abstract: | Метою досліджень стaлa розробкa рецептури печивa з використaнням грушевої, смородинової і чорничної клітковини.Metoiu doslidzhen stala rozrobka retseptury pechyva z vykorystanniam hrushevoi, smorodynovoi i chornychnoi klitkovyny. |
| URI: | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10718 |
| Appears in Collections: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Климова В. Р..pdf | 2,15 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
