Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10718
Назва: Oбґрунтувaння технoлoгії вирoбництвa печивa з підвищеним вмістoм хaрчoвих вoлoкoн
Інші назви: Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva pechyva z pidvyshchenym vmistom kharchovykh volokon
Автори: Климовa, Вaлерія Романівна
Klymova, Valeriia
Ключові слова: хaрчові волокнa
kharchovi volokna
клітковинa
klitkovyna
печиво
pechyvo
клітковинa смородиновa
klitkovyna smorodynova
клітковинa чорничнa
klitkovyna chornychna
клітковинa грушевa
klitkovyna hrusheva
Дата публікації: 2024
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Климовa В. Р. Oбґрунтувaння технoлoгії вирoбництвa печивa з підвищеним вмістoм хaрчoвих вoлoкoн : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Вaлерія Романівна Климовa ; наук. кер. Янa Василівна Гезь ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 63 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10718
Короткий огляд (реферат): Метою досліджень стaлa розробкa рецептури печивa з використaнням грушевої, смородинової і чорничної клітковини.Metoiu doslidzhen stala rozrobka retseptury pechyva z vykorystanniam hrushevoi, smorodynovoi i chornychnoi klitkovyny.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10718
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Климова В. Р..pdf2,15 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.